keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Bolero, peitto ja norjalaismyssyjä

Edelleen talvea odotellaan ja kurjissa sadekeleissä tarvotaan hiekkateitä, meillä maaseudulla kun niitä riittää:) Aina silloin pitää etsiä iloisia asioita elämästä ja tietenkin tehdä käsitöitä;)Sain vihdoin valmiiksi ristiäisiin selkäseinää vasten kolmessa viikossa kutomani boleron, ohjeen mukaan virallisesti hihake. ohjeen löysin moda-lehdestä  3/2011 ja lankana käytin tiheydeltään vastaavaa, nimeä en muista,heitin jo vyötteen takkaan. Langassa on mohairia ja silkkiä, oli lämmin:) kuvat on aika huonoja, meidän 10 v kamera, alkaa vedellä viimeisiään. Alla mulla oli musta mekko, jonka kesällä löysin torikirppikseltä, oli kyllä löytö! mekossa on kapeat olkaimet, sopi mielestäni hyvin tuon boleron kanssa. Olen kyllä tyytyväinen, kova homma oli, mutta kannatti. hieman muokkasin ohjettaeli tein sileän neuleen tilalla joustinneuletta. 
Etsiessäni kuvaa peitosta jonka tein ristiäislahjaksi, vedin vesiperän, olinkin poistanut sen kamerasta, eli kuvaa en saa muuta kuin kankaasta ellei lahjan saajan äiti lähetä mulle uutta kuvaa:) vink! vink!


Tässä kesän ja syksyn mittaan tekemiäni norjalaisia, nämä ovat kooltaan 6-9 kk sopivia. valkoinen on 7 veljestä-langasta, pinkit on isoveljeä.näihin olen ohjeen saanut täältä joskus muutama vuosi sitten täältä ystävän vinkkaamana. Ohjetta muokkasin kaventamalla päänlaelta aikaisemmin ja enemmän saadaksen lakin istumaan paremmin päähän, ettei päänlaelle jäisi "tyhjää".
kolme ovat meille liian pieniä jo eli sähköpostilla voi tiedustella jos tällaisen omakseen haluaa. myös muita kokoja/värejä on saatavilla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti