keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Dinohattu vol.2 ja inanapaita

Valitettavasti tällä hetkellä ompelu ja kutominen, ym. turha rasittaminen on kiellettyjen listalla, mutta en millään pysty edes pikkasen tekemään jotakin pientä. Sillä olenkin testannut parilla lisähatulla muokkaamani  dinohatun kaavaa:) alla pari lakkia lisää, toinen kuopukselle ja toinen pukinkonttiin. Kankaat molempiin lakkeihin eurokankaasta, toinen lakki kooltaan  n.3-vuotiaalle ja pienempi 1-vuotiaalle. kokeilin isompaan että miltä näyttää jos harja on tollanen tiheempi. taitaa olla makuasia:) on muuten ensimmäinen virallinen joululahja:)
 Alla myllymuksuilta tilaamastani luonnonvalkoisesta merinovillainterlockista tekemäni aluspaita villi viikinki-ohjeella. kokona 86 ilman saumavaroja ja hihojen pituuteen laitoin lisää, kuten myös helmaan, että menisi vielä ensi talvenakin. leveydestä joutui ottamaan aika paljon pois, että sain meidän hoikkikselle istumaan paremmin. tykkään kyllä tuosta kaavasta. leikattuna on esikoiselle housut ja paita, samaisesti kankaasta,valmistuvat jossain vaiheessa, laitan kuvan sitten:)

ihanaa joulunodotusta, meillä taitaa olla lumen odotusta vielä enemmän<3Ai niin, pitäisi varmaan selventää tuota otsikkoa...esikoinen sanoi omaa ruskovillan silkkivillapaitaa pienempänä inanapaidaksi ja siitä on jäänyt tällaiselle aluspaidalle meidän perheen kesken nimeksi inanapaita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti