maanantai 21. marraskuuta 2011

jouluisen punaisia vaippoja ja pari mekkoa pukinkonttiin


Joulu sen kun lähenee ja tänään se kauan odotettu ensilumi tuli<3 Tilasin myllymuksuilta mansikanpunaista pulia merinovillainterlockin kanssa  ja tein pari vaippaa harvenevien käyttökelpoisten vaippojen joukkoon. milloinkohan opin sen että kun vaippa on pieni niin siihen ei oikeasti mahdu enää sama määrä imuja kuin silloin kun se oli sopiva ja ne pisut ei TODELLAKAAN pysy silloin vaipassa vaan valuvat reittä pitkin minne milloinkin:D kaava siis sama kuin aiemmin, hieman levennettynä.Alla vielä muutama actionkuva meidän elohiirestä:)<3 olipa hankala saada kelvollista kuvaa...:) ja body on muuten aivan ihana, neiti sai ystävältäni jatkokäyttöön, harmikseni se on juuri kohta jäämässä pieneksi 74/80 kokoa kun on:)
Tässä vielä kaksi liivimekkoa kaverin sisaruksille, toivottavasti ei menny koot ihan pieleen:) pienempi siis 92 cm ja isompi 122 cm. kaavana ottobressä olleen villakangasmekon kaava, jonka muokkasin vapaalla kädellä liivimekoksi. Kangas on ystävältä vaihtokaupassa saatua interlockia, jos joku tietää että mistä ostettua niin ilolla otan tiedon vastaan:)

 Jonkin verran taas on leikattuna ompelua odottamassa kaikenlaista, pikkuhiljaa teen valmiiksi, paha vaan että ideoita alkaa kasaantua liikaa jos ei saa entisiä  tehtyä :)  seuraavaan päivitykseen saankin laittaa erään pienen miehen ristiäislahjaksi tekemäni jutun, jota en sen arkaluonteisen tiedon takia voi vielä julkaista;) eli lahjaan on kirjottu nimikirjaimet jotka olen luvannut pitää salassa aina kasteeseen saakka:)

Piparintuoksuista joulunodotusta!:)

2 kommenttia:

  1. Suloisia vaippoja, mun pitäs varmaan kans alkaa ompeleen isompia meidän tytölle niin pääsis taas kestoilemaan :) Kivat myös nuo liivimekot! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) jonossa vaippojen ompelu täällä myös:)

    VastaaPoista