sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Norsuja ja dino:)

Talvilakkikokeilua, kun tuntuu ilmat kylmenevän ja talvi alka olla tuloillaan. Esikoinen sai synttärilahjaksi dinohatun viime talven pukuun sopivissa väreissä. Vielä en ole kokeillut että meneekö tänä talvena vaan tein varmuuden vuoksi uuteen pukuun sopivissa väreissä eurokankaasta ostamastani fleecestä dinohatun. meillä on aika lämmintä sisällä ja ei tahtonut lakki pysyä päässä sen aikaa että sain kuva otettua:)
 meidän vanha helmalakana sai uuden elämän esikoisen huoneessa norsuna, jonka tein moda lehdessä olleella kaavalla, lime trikoo antaa kivan lisän norsun väritykseen. Kirppikseltä löytämästäni lakanasta tein kuopukselle vastaavanlaisen.

Näin isänpäivän kunniaksi meinasin tehdä isälle myös itsetehdynlahjan,mutta tällä kertaa järki vei voiton, kun eilen menin kangaskaupan sijasta prismaan ostoksille. Olisi ollut aika kiire kehittää kaava ja ommella isille shortsipyjama..nyt paketissa on esikoisen valitsema punainen haisulipaita ja mustat shortsit. parempi näin, tällä kertaa:) ensi vuonna aletaan suunnitella vähän aikaisemmin isänpäivälahjaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti