keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ensimmäinen vaate omalla ompelumerkillä:)

 "Rati riti ralla,tuli talvi halla..."
Lunta taivaan täydeltä koko illan, ihanaa<3 lumihommia 23 kg alkukuormalla kolassa...eipä siihen paljoa lunta mahtunutkaan enää...

Tilasin ebaystä ompelumerkkejä tekemiini vaatteita varten. Edullisia olivat ja yhden liian nopean sormen takia, omistan hyvin runsaasti, vähään aikaan ei tule tarvetta uusille. Esikoisen paita sai kunnian olla ensimmäinen vaate,johon uudet merkit pääsevät:) tästä lähtien näitä on jokaisessa tekemässäni käsityössä, johon se on mahdollista ommella. Paita siis raglanhihainen 104 cm paita jny-designin metsä trikoosta, johon ajan kanssa valitsin sopivan väristä kanttausta. Ompeluasiantuntijana toimi esikoiseni,kun valitsin tummanruskean ja musta välillä. Hän ilmoitti että äiti mustalla tietenkin! Niin sitten tehtiin:)


Alla vielä lähikuva uudesta merkistä. Totuuden nimissä tunnustettakoon,että ensimmäine merkki meni harjoituskappaleeksi...tässä siis merkki nro 2. Merkissä siis teksti E-loisann. :)


4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen! Mistä tuo lime kangas on ostettu? :)

  VastaaPoista
 2. Kiva paita!
  Heh, miulla kävi vähän köpelösti tuon paidan kanssa:( Tuli liian kapea Onnille. Pitänee lyhentää helmaa ja hihoja ja tehdä suosiolla pienemmälle lapselle siitä paita. Tuo samperin kangas ei joustanu kuten muut vastaavat. Inhottaa.

  VastaaPoista
 3. Lime trikoo on Sampsukalta, on oikeesti kirkkaan lime, tykkään:) Mirka: kiitos:) kurja juttu, huomasin kanssa et ei ole mitään joustavaa ja jotenkin kovaa, tosin en ole vielä pessyt ja rummuttanut:)

  VastaaPoista