perjantai 27. tammikuuta 2012

Ristiäisompelut sekä esikoiselle paita

Tulevia ristiäisiä varten piti saada neidille mekko, aloitin maanantaina tekemisen, ti pääsin jo koristeluasteelle eli kukkien virkkaamiseen ja ke kiinnitin kukat. Ke iltana viimeistelin ristiäislahjaksi tekemäni bodyn valmiiksi. ONNEKSI!! Jos olisin jahkaillut yhdenkin päivän, olisivat jääneet ompelukset kesken, nimittäin sairastuimme koko perhe, muutama päivä vietettiin vaakatasossa, ja tietenkin todetakseni että kaikki aika, jonka mekkoa tehdessäni vietin meni haaskuun, eipä menty juhlimaan koko perhe vaan ainoastaan minä itse puolikuntoisena edustin perhettämme iloisessa juhlassa.

Onneksi helmikuussa on esikoisen synttärit ja neidin mekko pääsee käyttöön sitten niissä:)  Mukavaa olla takaisin elävien kirjoissa, normaalisti melkein kaikkiin päiviin kuuluu ompelu joko suunnittelun tasolla tai itse ommellen, viime aikoina ei ole ollut energiaa kumpaankaan, siksi on ollut hieman hiljaiseloa.

Aluksi lahjaksi tekemäni body, Liandlon petronellasta. kokona 74 cm ja kaavana uusimman ob:n nappilistabody, sen verran muokattuna että nappilista tulikin taakse vinoon:)

 Neidin mekon kankaana ruskea vakosametti ja virkatut kukat on muutamista netin ohjeista yhdistelmänä virkattu kukka. Kaavana mekossa on ob 6/2011 Myyry ilman ylimääräisiä härpäkkeitäja kokona 86 cm ilman saumavaroja. Alla kuva mekosta ilman koristeita, jolloin iski tarve saada hieman suunnitteluapua, ompeluelämää ryhmän avustuksella kukat löysivät paikkansa ja kokonsa:) kiitokset avusta! Mallin päälle en edes yrittänyt laittaa paitapuserobodya joka henkarissa oli, kotipaita sai kelvata:)  Kuvattava vain halusi pyöriä ja juosta kameraa kohti..:)
 Esikoiselle apinapaita ikasyrin salaisesta paketista tulleesta 5 apinaa trikoosta. Kaavana sama more grey,joka aiemmin ja koko 104 cm.


.
Loppuun pakko mainita jälkimmäisestä metsätrikoopaidasta,että näin käyttäjän päällä livenä ja vaikka kuvasa näyttääkin mitat epäsopusuhtaiselta, on sanottava että ovat ne 104 kokoa käyttävät lapset eri mallisia nimittäin meidän esikoiselle paita oli hame,mutta käyttäjälleen näytti sopivan oikein hyvin:) Mukavaa nähdä oma ompelus jonkun muunkin päällä kuin omien lasten:)


Lämpimämpiä ulkoilukelejä odotellessa,huomiseksi luvattu -21 astetta tänne päin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti