perjantai 10. helmikuuta 2012

ystävänpäivätunnelmissa...

Pikapäivityksenä laitan äsken virkkaamani ruusun,jonka ajattelin ystävänpäivälahjaksi antaa ystävälleni,jonka tapaan huomenna.Taas perinteisesti edellisenä iltana saan idean,joka on ihan pakko toteuttaa:) Näin reissussa onneksi pelastajani on äiti,jonka kätköistä löysin valkoista villalankaa ja nron 4 virkkuukoukun. Seuraavaksi siirryin googlen ihmeelliseen maailmaan ja jonkin aikaa katseltuani löysin tämän ohjeen.

Jännitin tehdessä, että tuleeko hirmuisen iso,mutta lopputuloksena tuli juuri esim.pipoon sopiva kaunis kukka<3 yllättävän hienon sain ihan kylmiltään:) Kooltaan tästä tuli omaan kämmeneen sopiva, taidankin tehdä näitä useampia:) Tämä  on kyllä livenä paljon hienompi, en surkeilla kuvaustaidoillani saa edustavaa kuvaa...Tämä ihanuus löytyi myös äitini kätköistä,harmikseni joudun toteamaan sen liian pieneksi meidän keittiön pöydälle ja pohdiskelen että teenkö siitä itselleni vai neidille jotain:)

1 kommentti:

  1. Aivan mielettömän ihana kukka <3 Taidan laittaa tuollaisen tilaukseen valkoisesta puuvillalangasta :)Tuohan sopisi ihanasti tosiaan pipoon, hiuspantaan, tunikaan, mekkoon, laukkuun ja voi jukra...vaikka mihin :) Ihana!!!
    Ja tuo liina on myös ihana löytö.

    VastaaPoista