keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

apinoita esikoiselle, neidille eläimiä

Uusin ottobre kolahti luukusta ja heti innoissani lenkin päätteeksi sitä piti päästä tutkimaan:) joitakin toteuttamiskelpoisia vaatteita siitä löytyikin ja päätin ensimmäisenä kokeilla esikoiselle nro 22 ohjetta hihattomasta hupparista. Päätin tehdä huppariin hiippahupun ja eteen kaaritaskut, pituuden otin koon 104 mukaan ja leveydeksi valitsin 98. Ruskea joustofrotee(royal tuote) päätyi materiaaliksi paikallisesta kangaskaupasta ostetun apinatrikoon kanssa. taaskaan en osannut tehdä suoraan ohjeen mukaan, lähinnä peitetikkikoneen puuttumisen ja kanttaustyylin erilaisuuden takia, mä kun haluan kantata renkaana, jotenkin sopii paremmin mun taitoihin.

 Lopputulokseen olen muuten tyytyväinen,mutta halusin laittaa nepit ja luulen että nuo normi paksuiset ei kauhean hyvin pysy,kun aika paksu oli tuo kanttaus vuorin takia oli, käytössä sitten näkee:) kokeilin tätä päälle ennen neppien laittoa ja laitankin heti sovituskuvaa kun saan hupparin ja mallin samaan osoitteeseen, tässä muutama kuva henkarissa:) Neppejä joudun varmaan laittamaan vielä lisää,mutta sormet tuli sen verran kipeiksi että tänään en enää jaksa :D Taskuista tuli tosi hienot siihe nähden että on toiset tuollaiset taskut,jotka olen tehnyt :D:D

 
Neidille valmistui testiversio kevät takista, kankaana ikean eläinpuuvilla ja vuorina fleece. Kaavana tinttiina takki muokatulla hupulla. Pienillä muutoksilla teen sitten tikkivuorilla toisen kappaleen :)Takki on kokoa 86 cm ja on kyllä aivan ihana keväisen raikas, tykkään :):):)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti