keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Teepparia pukkaa...

Päätin että tehdäänpäs esikoiselle muutama teeppari, pyysin hänet valitsemaan kangaslaatikolle ja sieltä kiskoikin ainakin 6 eri kangasta,joista paidan itselleen halusi. 4 sain leikattua ja niistä 2 valmistui tänään :) vielä kun keksisi,että minkä väriset caprit kesäksi tekee tuon alemman paidan kanssa, vinkkejä otetaan vastaan:) ongelmana on nimittäin tuo vihreän sävy,johon lime ei käy. mulla kun ei ole muuta vihreetä joustista... vihdoin sain korkattua liandlolta tilaamanai majorna kankaan, sitä onneksi vielä jäi, metrin kun ostin, tykkään kovin :) kaavaksi valitsin raglanhihaisen paidan Cacao bean ob lehdestä 3/2010 . Tähtitrikoo on jnyn jerseytä, jota lieblingsstückeltä tilasin. Tein koon 104 cm  ja muistaakseni 116 cm pituudella. tällä kertaa en jaksanut tehdä neppilistaa, välillä jotain muuta,vaikka niitä kiva onkin tehdä. samassa ajassa vaan tekee kaksi "tavallista" paitaa kuin tekisi yhden neppilistalla :)  tuohon vihreään paitaan piti miettiä resorin väriä,muuta ei oikein omassa laatikossani ollut,kun en valkoista tai mustaa halunnut laittaa, käy suht hyvin,mutta paras olisi varmaan oikea vihreän sävy.
Lisäksi muutama pipo tuli tehtyä, kokeilin että onnístunko tällä kertaa tekemään neidille sopivan korvat peittävän nyörillisen pipon. miten se kaavan suurentaminen viime kesäisestä voikaan olla niin vaikeaa ;D sienipiposta tuli jämpti ja sydänpipo oli aluksi liian syvä,mutta korjauksen jälkeen ihan kohtuullinen:) taidan vielä piirtää uudestaan tuon paperille..
ja sitten oli tuo tapaus ruskea pipo, eilen kehuin että en laita sitä tänne ollenkaan,mutta onpahan sitten kiva muistella loistavasti onnistunutta tekelettä jälkeenpäinkin :D:D:D nimimerkillä, ei kannata leikata nurjalta puolelta pipoa ilman kaavaa t-paidan etu- ja takakappaleet vastakkain. ja varsinkin kun huomasin asian vasta ommeltuani pipon valmiiksi :D pihapipoksi kelpaa :)
 jämä palasta tein punaisen neliöpipon, ja inan pienihän siitä tuli. toivon siis, että jollain tutulla olisi pieni tyttö, jolle tämä käy :)   kankaat siis liandon sydäntrikoo, jnyn kone jersey ja punainen on nanson trikoota. Sienet on ystävältä saatu vaihdossa, tykkään hirmuisesti sen väreistä, tästä pipot siis myös punasävyisenä aiemmin tehty.Tänään on kevät saapunut meidän pihalle, kuivunut se ei vielä talven jäljiltä ole,mutta TRAMPOLIINIn  viritin. Lapset tykkäsi!! Pihatyöt aloitin myös mullan haravoimisella, niiden parissa se kesä vierähtääkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti