maanantai 14. toukokuuta 2012

brum brum !!

Tilasin maaliskuussa etsystä Robert Kaufmannin puuvilloja ja niistä ensimmäinen tuli tuhottua. Jaardi riitti juuri ja juuri koon 104 takkiin. Kangasta jäi vain pieni soiro :) Kaava on Obn Jänis anorakin ja oman käden sekoitus. Apuna käytin myös  more grey trikoopaidan kaavaa ja esikoista itseään. Lopputuloksena kesäinen takki interlockvuorella. Vuoren sain moonkidsin salaisesta paketista Ikasyriltä. Eurokankaassa ei ollut sopivan väristä vuorikangasta, ei yhtään lähelläkään tuota vaalean turkoosia..siksi päädyin tuohon vuorikankaaseen.Punainen resori on muistaakseni Sampsukasta. Takista tuli kelvollinen monien mutkien jälkeen. Apuna käytin osittain Tosimummon takin ompeluohjetta :)  Tein alavarat puuvillasta ja huomasin että vetoketjun laittaminen on huomattavasti helpompaa kun molemmilla puolilla on joustamaton kangas, harmi vaan että kangasta ei riittänyt enää hupun alavaroihin. Seuraavaan takkiin teenkin alavarat jos vuori on joustavaa materiaalin, säästyn monilta hammasten kiristyksiltä :)
 Ylläolevassa kuvassa esimerkki pienestä vastoinkäymisestä. Perusasiat tuppaa unohtumaan välillä ja ratkojaa kaivettiin tämän oikeinpäin kääntämisen jälkeen...

Teimpäs tänään itselleni housut :D ensimmäiset laatuaan. lahkeiden käänteet vielä ompelematta, muuten housut ovat valmiit. Niistä sitten seuraavaksi...:)

1 kommentti:

  1. Oi, kuinka kiva takki ja kuosi on varmasti myös pienen käyttäjän mieleen! :) Ihana takki!

    VastaaPoista