keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Rakastuinko norsuihin?

Tilasin Lieblingstuckeltä elephant love-trikoota ajatuksena tehdä siitä itselle tunika. Olisin halunnut ensisijaisesti turkoosia, mutta tätä oli saatavilla ja sai kelvata. (googlasin muuten äsken kuvahaulla varmistuksen että minkä värisenä tätä kangasta olikaan ja voin kertoa että hakusanaksi ei kannata laitta elephant love...tuli vähän muita kuvia kuin kangaskuvia.....) En ole oikein violetin ystävä, syytä en tiedä.

Kangas kuitenkin näytti kivalta meille saavuttuaan ja on odottanut oikeea hetkeä muuntua itselle sopivaksi vaatteeksi. Kaavakokeilu siis alkoi itselle sopivasta vaatteesta. Työn alle pääsi monien fbn OE palstalaisten kokeilema Jugle stripes uusimmast obstä :) itse valitsin jo valmiiksi pienemmän koon, koska tätä kaikkea 155 cm ei ole tarkoitus peittää elefanteilla :) Lopputulos oli hyvä ja käyttöön varmasti pääseekin,mutta taidan joutua toteamaan paksulta näytän :D  Tosin taisi taskut tulla aavistuksen liian ylös, onneksi eivät juurikaan erotu kuosin "seasta".

Onnistuin mielestäni hyvin taskujen teossa, ei ole vielä ihan rutiinijuttu. Sain jopa ne melkein samanlaiseksi :)

Täytyy silti todeta että en tainnut rakastua kuitenkaan, odottelen postin tuovan itselleni tätä ja odotukset ovat korkealla, kaupunkiautoja on myös odottamassa. Josko se rakkaus syttyisi oikean kaavan ja kankaan yhdistelmänä.. <3 sitä siis odotellessa..

4 kommenttia:

 1. Niin mistäköhän kohdasta näytät paksulta, en mie vaan huomaa :) Tämä mekko on tosi kiva, kaava menee kokeiluun kunhan saan tuon lehden käsiini:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen ja et todella näytä paksulta vaan ihanan sirolta.
  P.S. uteliaisuus voitti, pakko mennä kurkkaamaan mitä google tarjoaa ;)

  VastaaPoista
 3. Päh, näytät just hyvältä! Siusta ei saa paksua tekemälläkään!

  Siulla on sitten vähän sama suhden violettiin ku miulla. Joissakin kuoseissa siitä tykkään, mut usein violetin sävyt on miulle hitusen kylmiä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista, itsellä on vähän slimmimpi maku, ehkä seuraavaan itselle tulevaan koetan yhtä kaavaa jonka tein mieluisesta paidasta.. Niina: :D:D:D

  VastaaPoista