tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kameraongelmia...

Ompelurintamalla ei  ole hiljaista, päin vastoin, vaikka blogin päivittämisessä on pieni tauko. Ongelmana on meidän kamera, joka on ollut eri osoitteessa ja kakkoskamera,joka olisi pelastanut tilanteen on ollut hukassa. kaiken lisäksi kolman varakamera eli kännykkä oli myös huollossa :) onneksi kesälomareissulta kotiin päästyäni olemme taas kameran kanssa samassa osoitteessa ja pääsen laittamaan kuvia muun muassa kaikista lätsistä ja pipoista ja huppareista, joita olen tehnyt. Hääasusteiden teko on vielä pienessä vaiheessa,mutta valmistuvat omalla ajallaan. Välillä on tullut tehtyä jotain muutakin välissä. 

Tässä pieni välipäivitys käynnistä Rovaniemen Ottobre livekaupasta eli ompelijuharrastelijan taivaasta. ikinä en ole ollut paikassa,jossa on noin valtavasti aivan uskomattoman ihania kankaita,jotka muuttaisivat omasta mielestäni meille melkein kaikki.  Nämä tarttuivat matkaan melkein 2 tunnin käynnin jälkeen: Vasemmalla siis satumetsää sekä isoäidin neliöitä,joista jälkimmäisen en tiennyt muuttavan meille ennen kuin näin sen livenä <3 Vasemmalla alhaalla olevan maatuska <3 babycordin en myöskään tiennyt päätyvän neidin takkikankaaksi ja oranssin pallopuuvillan vuoriksi.(ovat muuten livenä aivan hurmaavia :D ) Petrooli resori sekä petrooli vetoketju kuulluu myös takkimateriaaleihin. Maatuskaa on tosin vain 45 cm, mutta mulla on vakaa usko että se jollain tavalla ommeltuna päätyy 86 cm takiksi <3 oikealla on puuvillat, joissa meinasi iskeä valinnan vaikeus. Tarkoituksena on tehdä niistä mekkoja/lakkeja. Kuvassa kankaat on ryhmitelty sen mukaan mitkä kankaat on valittu "pareiksi" itse olen tosi huono valitsemaan toisiinsa sopivia kankaita, ja olenkin suunnattoman tyytyväinen onnistuttuani valitsemaan nämä kankaat. onneksi sain asiantuntevaa apua kaupassa.


Kunhan saan kuvat puhelimestani niin saatan laittaa muutaman lakin näytille, osa on nimittäin niistä jo päätynyt uusille omistajille ja en saa niita kuvattua kameralla enää vaan joudun tyytymään kännykkäkameran kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti