lauantai 28. heinäkuuta 2012

apiloita,panda helikopterin kyydissä ja villejä viikinkejä

Häistä on selvitty ja vihdoin kotona <3 mikäs sen parempaa kuin ompelemaan pääseminen. Tänään on ollut tehokas päivä, innostuin leikkelemään oikein urakalla ja jotain valmista sain myös.

Ostin kangashamstereista tätä kameleont designin apilatrikoota. Ihanan kesäisen väristä :D kangasta oli 130 cm leveä palanen ja hetken jo mietin että saanhan siitä,mitä suunnittelin. Komeasti riitti vielä tunikaksi asti. Kaavana papana raglanpaita koossa 86 cm ja helma piirretty itse. Tälllä kertaa halusin saada jotain valmista jätin suuremmat näpertelyt sikseen ja tein ihan perusvaatetta nimittäin mun muruseni aloittavat syyskuun alussa hoidon ja molemmilla on kova tarve sekä paidoille että housuille. Tein sopivasti kasvuvaraa hihoihin sekä helmasta reilun. Tämä setti kaipaa valkoiset leggarit vielä kaveriksi :) Neiti halusi tanssia rokkia :D


Tein jo aiemmin samasta Sampsukan sukellusveneinterlockista molemmille paidat, ruskeana. Tykkäsin niin paljon että piti saada myös tämä oranssi versio. Se pääsi samalla kaavalla tunikaksi ja tein kaveriksi Saimi-kaavalla vielä settiin sopivat housut. Kokona 92 cm ilman saumavaroja. Tykkään mallista :) Housujen velour on Lieblingiltä.


Vihdoin sain nepparit jo kauan sitten tekemääni viikinki-interlock-paitaan. Tämä oli yksi niistä ikuisuusprojekteista. En voinut laittaa muita kuin mustat kamit (silloin mulla oli vain KAM-pihdit) ja aina kun olin tilaamassa Sampsukalta, unohdin aina tilata juuri ne mustat nepit. Vieläkään mulla ei ole niitä mustia neppejä,mutta kun ostin prymin pihdit, ratkesi tämä ongelma :D eli paita on villi viikinki kaavalla tehty, samalla kuin tämä ja hihat on mustaa interlockia Ikasyriltä salaisesta paketista. Toinen syy,miksi tämä paita on ollut ikuisuusprojekti kopassa on se, että onnistui laittamaan hihat väärin päin kiinni paitaan ja huomasin erheeni vasta kun olin ommellut kaikki 3 saumaa. Päätin, että en pura vaan yritän sietää :D nyt ei enää haittaa juurikaan :D kaveriksi tein mustat joustofroteehousut, joita en ole näemma kuvannut ollenkaan ja ovat olleet jo käytössä. Eipä niissä mitään erikoista, ihan perus mustat housut.. ;)


Resorien puute hidastaa hieman ompelutahtia, onneksi jotain saan tehtyä ilman punaista resoria. Ihanat peurat joutuvat vielä odottelemaan :D

3 kommenttia:

  1. Ihania. Tuo apilakangas on niin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D tykkään kyllä valmiina vaatteena kovin <3

    VastaaPoista