maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kesäinen tunika syksyisillä hihoilla

Tein Lieblingiltä tilaamastani Liandlon vihreästä retroflower trikoosta seuraavan tunikan itselleni. Tykkään niin kovin tästä mallista, että näitä haluaa monen värisiä :D
 Tähän tein pitemmät hihat,jotta se olisi mukavampi viileämmilläkin keleillä. Resorin väriksi valitsin petroolin, joka sopiikin kankaaseen nätisti :) syy siihen,miksi en valinnut limeä resoria oli se,että sitä ei ollut riittävästi ja valkoinen ei musta sopinut tarpeeksi hyvin. Kavensin alaosaa jonkin verran ja tämä sopii omalle vartalolle paremmin kuin suoraan OE-tunikan kaavan alaosa. 

Näin reissun jälkeen pikapostaus, seuraava tunika on melkein valmis ja häävaatteet odottavat edelleen valmistumista sekä ihan pienet vaatteet, onneksi sain postissa Royalin  paketin jossa saapui prymin pihdit, saan pieneen bodyyn laitettua nepit :D Voi kun saisi työn alla olevat valmiiksi että voisi hyvällä omalla tunnolla suunnitella seuraavia ompeluksia. Että mä rakastan tätä ompelemista :D:D:D
5 kommenttia:

 1. Onpa nätti! Olen itsekin miettinyt, että pitäisi tehdä näitä pidemmillä hihoilla, niin voi pitää syksymmälläkin.

  VastaaPoista
 2. tosi nätti. ja istuu hyvin. mä tykkään tosta kankaasta <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos HeiDu ja Unikuu :D taidan tehdä toisenkin samanmoisen.. mä tykkään myös, vaatteena vielä paremman näköinen kuin kankaana :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvältä näyttää noilla pidemmillä hihoilla! Tykkään kankaastakin paljon. Sain juuri tuon kaavan, mutten ole vielä itselleni ehtinyt etsiskellä sopivaa kangasta.

  VastaaPoista