torstai 9. elokuuta 2012

Be careful out there!

Nyt vihdoin opin,että miten rukata kommentointiasetuksia, kun en aluksi tiennyt niistä oikeastaan mitään. Nyt on tosi helppo kommentoida :D Niitä on tosi ihana lukea :D

Innostuin yrittämään seuraavaan trikoohuppariin (uusin ottobre, be careful out there, 104 cm) pientä applikointikuvaa. Tämä on oikein itse piirtämäni, kyllä huomaa ;D

Tykkään kovin punaisen ja turkoosin yhdistämisestä ja kun keksin tehdä hupparia jnyn tähtitrikoosta (muistaakseni Michasilta) Vuoreksi valitsin turkoosin pallotrikoon (Royal) ja resori on Sampsukalta.

Jännityksellä tein hupparin kaula-aukkoa ja onnekseni sainkin siitä kelvollisen :) Esikoinen tykkäsi kovasti paidasta.Teinkin tuossa jo aiemmin barbapapa kuvat lasten paitoihin,mutta toisessa on liian vähän kangasta ja en tiedä jaksanko alkaa virittelemään eri värisiä hihoja ja helmaa. Eikä ne kuvatkaan ole oikein esittelykelpoisia, suorastaan harjoittelukappaleita. Ehkäpä uskallan ne jossain vaiheessa tänne laittaa, saavat olla jonkin aikaa tuolla keskeneräisten laatikossa. Tämä päivä meni Tuomas veturin sarjan Jorin kuvan parissa. Kovvaa hommaa :D kelpasi esikoiselle, tässä esi makua : (tämän olen myös piirtänyt itse mallista, tässähän saa hyvää harjoitusta)


2 kommenttia:

  1. Ihana huppari. Olen tykästynyt kovasti tuohon malliin ja toinen on jo menossa, kolmas suunnitteilla. Hienot applikaatiot!

    VastaaPoista