keskiviikko 22. elokuuta 2012

Syksyinen tipunen

Halusin neidille liivimekon,mutta en ylhäältä auki olevaa. Leikkasin aiemmin Minnie liivimekon kaavalla taikametsästäjoustiksesta ja keksin siitä käyttää yläosan kaavaa. Siitä se ajatus sitten lähti :)

Kaikki alkoi siitä kun ystäväni kanssa oltiin shoppailemassa jokin aika sitten ja hän pyysi ottamaan kuvan eräästä paidasta eräässä lastenvaateliikkeessä,jossa oli kivan näköinen lintu. Löysin tämän kuvan selattuani kännykän kuvia ja keksin piirtää siitä oman näkemykseni. Leikkasin yläosan siis Minnien kaavalla, paitsi tein etukappaleen kaula-aukosta vähän korkeamman kun tuli musta liian alas. Vapaalla kädellä helma ja vola, sain aikaiseksi vähän kapeamman mekon, joka näyttää muuten tosi suloiselta meidän hoikan neidin päällä <3  Kokona 92 ilman saumavaroja. Mekon velour on Lieblingiltä ja keltainen resori Royalilta. Lintu velouria, tilkkulaatikosta. Värit oli musta myös onnistuneet, mietin oranssin kaveria jonkin aikaa,mutta päädyin vaihtelun vuoksi muuhun kuin pinkkiin tai vihreään :)

Esikoiselle pipo välikauteen 2 osaiseen pukuun sopivissa väreissä :)


Alla tilaustyönä tehdyt neliöpipot äidille ja pienelle prinsessalle, pienempi kokoa 1 kk. Alla myös nukelle oma versio(näyttää hassusti kuvassa isommalta,mutta nuken kokoa on) tämä jää meille kotiin. Ja tuo nuken pipohan oli tekovaiheessa vielä menossa prinsessalle,mutta teinkin siitä liian matalan ja siksi se jää meille leikkeihin :D Pienen tauon jälkeen neliöpipon tekeminen ei ollutkaan ihan osastoa tuosta vaan surautan, mitään kaavoja kun ei näihin mulla ole :D Selvittiinhän siitä ja uudet omistajat vaikutti tyytyväiseltä :)Parit housut neidille, ihan perus Saimi-kaavalla, toisista kavensin lahkeita hieman, ettei kaikki housut ole samasta puusta veistetty :) Vikkelät sormet ehti kuvaan :DTämä nainen odottaa kuin kuuva nousevaa Royalille saapuaksi Paapiin suunnittelemia trikoita, ne näyttää todella ihanilta <3 Erityisesti tätä: Täältä sitä saa :)

13 kommenttia:

 1. Toi paapiin trikoo on sellaista jota pitää saada!! :):):)
  Ai niin muuten, ihania olet ommellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D mitähän siitä tekisi...joutuukohan itselle tekemään..? Riippu varmaan miltä livenä näyttää..

   Poista
 2. Mekko oli livenä vielä upeampi mitä kuvissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään nähtiin kerhossa siis? :D muualla ei ole ollut vielä päällä...

   Poista
  2. Jep! :D
   En sillon vielä yhdistäny, mutta kotiin kun lueskelemaan uusia posteja bloggerista niin KAPPAS vaan, tää näyttää tutulta :)

   Poista
 3. Onpa muuten kaunista kangasta tuo Paapiin trikoo!
  Sainpa idean tipuliivaristasi, ihan erilaisen tosin mutta jostainhan ne inspikset on ammennettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain, totta :D vaatekaupassakin aina on alkanut katselemaan myös että miten on tehty..

   Poista
 4. Ihana liivimekko! Ja justiinsa minun mieleen väriyhdistelmä. Minusta kanssa tuntuu, että mainitsemaasi trikoota täytyy tilata omaan vaatteeseen. Jotenkin niin kiva kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin jonkin aikaa tuota oranssin kaveria :) löysin jo itselle kaavankin, koeversion taidan kuitenkin tehdä ensin ettei mene ihan trikoo ihan haaskuun..

   Poista
 5. Kivoja ompeluksia,varsinkin tuo mekko :)

  VastaaPoista