keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hupparille kaveri, neidille pikkuhousuja ja välikauteen pipo

Esikoiselle tein maananatai-iltana vielä Veturihuppariin housut kaveriksi, niin oli mukava aloittaa isojen poikien kerho uudessa setissä :) En halunnut tehdä perushousuja, vaan jotain bling-blingiä piti saada. Tällä kertaa taskut toimivat sen virkana. Värit valitsin siten että on helppo laittaa nämä jonkin muunkin yläosan kanssa, jossa on punaista.Kaava sama kuin aiemmin tekemissäni housuissa. Kuva on testikappale Gimpin käytöstä, aika haparoivaa vielä mutta kelpaa tällä kertaa :D Velour on Lieblingiltä ja resorit royalilta.
Nyt on tullut tehtyä pienempiä ompeluksia viime aikoina. Innostuin kokeilemaan neidille pikkuhousukaavaa, löysin yhden vuoden 2004 Ottobrestä muistaakseni talvinumero, tämä siis kaava, jossa ei ole sivusaumoja,vaan saumat on etukappaleen puolella.Vaikutta tosi hyvältä :) Lahkeensuista tuli pikkasen tiukat, yhdet teinkin jo reisistä ilman saumavaroja. Kahdet testikappalet vaati, että saan sopivan kokoiset, kolmannet siis pääsi neidin käyttöön, kahdet ensimmäiset saa nukke.

 Ensimmäiset tein 86 cm ilman saumavaroja, tulipa pienet <3 kuvassa vielä pesun ja rummutuksen jäljiltä, nukelle menee hyvin :) toiset jo vähän paremmat, vielä laiskuuttani tein valkoisella langalla,kun ajattelin että nämäkään eivät vielä käyttöön pääse.86 cm on ihan sopiva koko, muutamat on vielä pesukoneessa, otan niistä siten kuvat. Kankaat tilkkuja, lahkeensuissa joustokanttinauhaa.


Esikoinen sai mummilta syksyhaalarin,jossa on juuri sopivasti näitä apinatrikoossa oleviä värejä, ostin myös samaista velourina,saan siitä sitten viileämmälle kelille myös pipon. Kaava on vapalla kädellä leikattu. Käy esikoisen päähän. Näitä vielä muutama, niin on pipo varastossakin sopivasti täydennystä :) Trikoo muistaakseni michasin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti