perjantai 10. elokuuta 2012

Minä olen vahvin ja nopein!

Esikoisen toive piti yrittää toteuttaa,kun halusi veturi paidan. Hänen lempi veturinsa on Tuomas Veturi ohjelman Jori, jota äiti puuveturi mallina alkoi eilen piirtämään :) koko päivä siinä meni, mutta sain kuvan valmiiksi. Vielä netistä löysin linkkivihjeenä ompeluelämää-ryhmässä yhden kuvan Jorista ja tajusin että mitä punaista mulle yritettiin selittää olevan tuossa edessä. Lopuksi vielä lisäsin edessä olevan puna/mustan osan. Ihan hyvin onnistui aloittelijalta, ja mikä tärkeintä, saaja oli tyytyväinen, minkä nyt kuumeeltaan sai sanottua.

Kaavana siis sama Be careful out there 104 cm ja kankaana Jnyn keltainen tähtitrikoo Ikasyriltä. Tykkään tästä lämpimän keltaisesta ihan hirveästi! onneksi otin 1 m, saan neidille vielä tehtyä jotain. Punaiset resorit piristävät ihanasti ja sävy sävyyn sopiva vetoketjukin löytyi, Royalilta.

Tähän pienensin huppua pikkasen, ekaan tuli mielestäni liian korkea. Onnistuikin paljon paremmin :D Vetoketjusta sain myös omaan taitooni nähden hyvän.
 Lähinnä jäin miettimään,että tuliko tuosta veturista liian iso tuohon paitaan?? Enemmän applikoineet varmaan osaa sanoa mielipiteensä...

Ajattelin punaiset velourhousut tehdä vielä kaveriksi, tänään noudin sopivasti  kimppatilauksen kankaita ;D kiitos vaan järjestäjälle, taas :D  mitähän kaikkea niistä tekisi?? Taitaa tänään olla edessä lehtien selailua..
yritin laittaa tähän loppuun vielä lähikuvan Jorista,mutta se tuli kääntyneenä pystysuoraan. Voi kun tietäisi mistä se johtuu niin säästäisi hermoja ja aikaa..

2 kommenttia: