lauantai 11. elokuuta 2012

oikeesti VIHREÄ mekko ja kummipojalle olkainhousut :D

Eilisen pikalehtien selailun tuloksena valmistui tämä Petit Fée mekko (ob 1/2011). Tämä on ollu to do listalla jo jonkin aikaa, kun bongasin tämän jonkun monen muun tekemänä. Onneksi olin silloin valppaana ja seurasin mekon tekijöiden kokemuksia ja osasin kaventaa helmaa reilusti. Tässä siis pituus 86 cm, mutta leveys 68 cm. Mietin pitkään resorin väriä ja ainaisen pinkin tilalle valitsin jotain muuta, tämä velour on muistaakseni Michasilta ja on muuten oikeesti hellgrün ja kirkas! resorin tilasin vastikään royalilta.  Applikoin kukan eteen piristykseksi, ihan kuin tuo kiiiirkas vihreä ei sitä jo olisi :O  Laitoin vielä toisen rivin prymin neppareita käyttöikää lisäämään :) Framilonia mulla ei vieläkään ole ja jouduinkin rypyttämään helmakappaleet ompeleella, kovvaa hommaa! resoriin en laittanut myöskään kumpparia vaan laitoin ylemmän helmakappaleen yläreunaan juuri tämän framilonin puutteen vuoksi. Ehkäpä ostan sitä seuraavaksi :) Toisena samaisesta lehdestä halusin ehdottomasti tehdä Jumping-Jack olkainhousut, ja nimenomaan ruskeat. Itselläni ei ole enää sopivaa käyttäjää ja keksinkin tehdä nämä kummipojallemme. Resorien värin valitsin ruskeaksi, että olisivat mahdollisimman monikäyttöiset, applikointi-innostuksen puremana halusin tähänkin lisätä jotain ja oranssia velouria jäi sopiva palanen mekon kukkasesta, siispä tein pikaisesti auton.  Kokona näissä 86 cm ha leveyttä otin pikkasen pois,kun muistin että muutkin näitä tehneet olivat ottaneet. Leveys on 74 cm mukaan ja lisäsin oikeat taskut, kun musta nuo valetaskut ei olleet niin kivat. Velour on myöskin Michasilta, resori Kangastukusta.

Näistä tuli aivan ihanat <3 harmi vaan, että tuo toinen kuva on niin surkea:( Vasemmalla housut meidän neidin päällä,joka halusi niitä koko päivän sovittaa vaikka yritin kertoa että ne ovat kummipojalle :D ja sitten pyydettiin äitiä ottamaan kuva)4 kommenttia:

  1. Petit Fee on yksi mun suosikki kaavoista! Jumpin Jackia en oo vielä kokeillut mutta vois tosiaan tehdä kummipojalle sellaiset! Ihanan vihree tuo Petit Fee ja täydellisesti sopii yhteen oranssin kanssa.

    VastaaPoista