perjantai 21. syyskuuta 2012

Rakastuin bambiin!!

Eilisen sattuman johdosta olen totaalisen rakastunut tuohon bambin kuvaan,jonka eilen Mekkotehdas kirjasta bongasin. Alunperin etsin sieltä kukkasen kuvaa,mutta löysinkin tuon ihanuuden :D Piirsin eilen jo heti kaksi lisää, ruskean ja keltaisen. Keltainen on vielä pöydällä kun en osaa päättää käyttökohdetta, puntaroin singoallan ja pipon väliltä. saahan sitä tietysti molemmat,mutta kaksipuolinen liimaharso on loppu ja sitä pitää jostain hommata ennen kuin pääsen puuhaan.

 Ruskea pääsi oikein hempsukan vaalenapunaisen kaveriksi, tulipa tästä SÖPÖ! en yleensä ihan näin pastellisista tykkää,mutta Michasin tilauksesta tällainen mun laatikkoon kotiutui ja näin käytettynä kelpaa mulle :) Kaavana sama kuin ensimmäisessä bambimekossa, mutta tässä koko 86/92 ehkä enemmän 92 cm. Tajusin jopa laittaa sivusaumaan nauhankin, ne on mulla säilössä sydämmenmuotoisessa rasiassa, neiti tykkää niitä omaan käsilaukkuunsa laittaa ja muutenkin nauhoilla leikkiä ja en taas ole niitten olemassaoloa muistanut kun eivät aina ompelupöydällä majaile..

Viimeistelyä vailla valmis on uusimman ottobren pussihelmainen tunika, haluan siitä sovituskuvat, niin taidan saada sen vasta huomenna lisättyä tänne. Keltainen koeversio aiemmin jo olikin, tästä tulossa aika lähellä oikean kokoinen,pääsee siis heti käyttöön. Miksi aina tekisi mieli tehdä jokin kiva mekko muskariin?? On niitä tuolla kaapissa jo,että pärjää varmasti,mutta silti se olo aina vaan tulee :D paita tai tunika olisi paljon käytännöllisempi :D Olisin laittanut tähän vaaleanpunaiset kantit,mutta oma resorini ei ollut sävyltään näin hempeää ja pääsyin siksi ruskeisiin. Valkoiset hylkäsin jo heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti