maanantai 10. syyskuuta 2012

Samikset kulkee peuroissa..

Tuntuu ettei milloinkaan ole aikaa enää ommella saatikka sitten blogia päivitellä..Kunhan tähän työntekoon tottuu, niin eiköhän sitä aikaakin ala löytyä jossain välissä.


Viikonloppuna järjestimme ensimmäiset ompelulanit. Olipa virkistävää, ompelimme alueemme keskussairaalan synnärille tumppuja jaettavaksi.Kelpo määrä niitä on tähän  mennessä syntynyt, reilut 100 paria :) Siinä samassa tuli aloitettua muutama ompelus, mutta muutaman tarvikkeen puuttuessa, odottavat ne vuoroaan. Niitä ennen aloitin peuratrikoosta molemmille lapsille paitasia, sainkin ne eilen valmiiksi :D Tykkään kyllä kovasti kankaasta, vielä kauniimpaa vaatteena kuin kankaana <3

Peuratrikoo muistaakseni Royalilta, kaavana vasemman puoleisessa papana koossa 92 cm, helma muokattu pikkasen leveveväksi( kuten sovituskuvasta huomaa, kasvuvaraa on ;) ) oikealla More Grey 110 cm,ajattelin piirtää yhden koon isomman, kun alkoi olla musta vähän kapea tuo 104 cm. Kokeilin ekaa kertaa tunikassa kaula-aukossa nappia, ei ihan istu omasta päästä tehdyllä tyylillä, taidan seuraavaksi katsoa sellaisesta kaavasta pikkasen mallia, jossa on tuollainen kaula-aukko. Periaate on kiva,mutta en kyllä osaa sanoa,että miten hyvin tuo pysyy tuo nappilenkissä. Lenkki siis resorista jatkettu ja taakse päätelty.

Vielä olisi tarkoitus tehdä tähän neidille sopivat housut, leikattuna on :)


Ihanaa,kun esikoinen aloittaa esiintymisen heti kun meinaan ottaa kuvan, aina on nuo kädet noin <3 

Lisäsin muuten edelliseen postaukseen sovituskuvan retropallomekosta :)

Tässä muutama tumppu : (tarkalleen 112 paria)
Ja sitten sain vielä tällaisen: Kiitos Jonna ,ihana yllätys :D1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tämän sinulle myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
Tässä viisi niistä blogeista joita tykkään seurata (ei järjestystä):

Heikun keikun
mikunloki
Lillaphant
Tarumaista
Makamarr


2 kommenttia:

  1. Onpas todellakin kauniit paita ja tunika! Ja tosi hyvällehän tuo nappisysteemi näyttää! Mie olen noita kanssa katsellut, mutta en ole vielä toteuttanut. Ei riitä nykyisin aika ja mielenkiinto kokeilla kauheasti uutta :-D

    Kiitos tunnustuksesta <3 Lämmittää ihan aina mieltä! Kiitos <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia tunnustuksesta :)

    VastaaPoista