torstai 6. syyskuuta 2012

Retropalloja ja traktoreita

Viimeisestä päivityksestä onkin kulunut jo aikaa, syynä neidin synttäri sekä äidin hoitovapaan päättyminen ja työelämään paluu. Vaikka töissä mukavaa onkin,niin kyllä se on tunnustettava että harrastusta haittaa huomattavasti :D en ole tällä viikolla edes ehtinyt katsomaankaan ompelukonetta ja viime viikkokin meni synttärijärjestelyissä. Jotain tuli kuitenkin tehtyä..

Muutama mekko neidille, kaikki enemmän tai vähemmän Minnie -mekon kaavalla. Mieluisin itselle on ruskeasta retropallo velourista tehty mekko. Helma on kantattu valkoisella resorilla ja tulipa siitä kiva :D Velour on kangashamstereista, resori Sampsukalta. Taikametsä joustofrotee pääsi myös Minnieksi, ohjeen mukaisella pituudella ja musta siitä tuli liian lyhyt mekoksi, taidan odottaa hieman ja käytän sen paitana mieluummin. Tähtimekko on osastoa projektilaatikon antimia, näppäränä tyttönä leikkasin helmapalan eripäin kuin loput mekosta :/ , en jaksa purkaa.. Menee tässä kotona :) Sovituskuva onkin kamerassa, joka on reissussa..lisään sen tähän vielä :)

Näissä pipoissa kaavana muunneltu uusimman obn lörppäpipo. Ensimmäinen joustispipo on neidille joustis Lieblingiltä,kuva velourtilkkuja.  toinen pipo on esikoiselle, sopii talvihaalarin kanssa ihanasti :D velour samaisesta paikasta ja traktorin kuva on tilkuista. Seuraavassa kuvassa olevat kaksi ruskeaa joustispipoa ovat harjoituskappaleita, vuorena toisessa valkoinen joustis ja toisessa valkoinen trikoo.Syynä neidin pipon kuvaan on se, että hän halusi myös oman traktorin kun esikoiselle ensin vihreää pipoa sovitin :D en halunnutkaan tehdä kukkaa tytön pipoon, mitä muuta sitä voisi tytölle tehdä, ideoita? :)Neidin sormet on nopeammat kuin kameran laukaisin :D kaikkeen valokuvien ottamiseen pitää osallistua :) Eihän se pipo voi lattialla olla vaan päässä :OTämä trikoopipo on tehty tilaustyönä ystävän pojalle, äidille tein myös pipon, samasta kankaasta kuin aiemmat tähtipipot. Alla oleva pipo onnistui kivasti, sain raidat kohdistettua :D Tämä kangas on Royalilta.

tänään on äidillä muutama tunti vapaa-aikaa ja aion käyttää esn ompeluun, mitähän sitä tekisi? :D:D:D

Tervetuloa uudet lukijat :D taidan "joutua" tätä vauhtia järjestämään sen arvonnan ennen marraskuuta :D:D

4 kommenttia:

 1. Hienoja mekkoja ja kivoja pipoja :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkaitä pipoja, minunkin pitäisi vielä jokunen tehdä tälle syksyä. Blogissani jotain sinulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :D olipa ihana yllätys, vielä kun saisi päivitettyä blogia niin saisin jaettua :)

   Poista