sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Voiko tylsempää olla?

Voiko tylsempää ompelusta olla kuin huppari sinisestä collegesta? joka tapauksessa tarvitsin töihin työvaatteisiin sopivan hupparin kun jokin vuosi tilaamani työpaidat oli ihan karsean mallisia. Meillä on tietty summa minkä saa käyttää vuodessa ja laitoin omani Gore-tex kenkiin, komeat tuli. Kaavan hupparissa on Obn naisten lehden 5/2010 nro 18. Ihan suoraan tein koon 34 ilman vetoketjuja ja taskut tein omasta päästä. Ihan ei visio taas natsannut taskujen kanssa,mutta menee töissä..helmaan lisäsin vielä resorin. Malli on kyllä kiva ja jos joskus vielä tällä kaavalla teen niin hupun kyllä vuoritan kokonaan, tässä tuo alavara jää näkymään väkisinkin jos huppua ei pidä päässä..Paidan kangas eurokankaan palalaarista. Tähän kyllä löytyi yllättäen ;D juuri saman sävyinen resori, muuten sieltä on tosi vaikea omiin tarpeisiin sopivia löytää, kun tämän sinistä esimerkiksi en ikinä muuten käyttäisi,mutta tässä tapauksessa en voinut väriin vaikuttaa kun halusin tämän näyttävän työpaidalta.


 Leikkasin esikoiselle 3t housut ja ensimmäiset sain valmiiksi ja hetken kaveriä mietittyäni päädyin keltaiseen liikennemerkkitrikooseen, Ikasyriltä. Kankaan keltainen sävy sai hetken mietteliääksi,kun sen paketista sain ja aluksi se ei kyllä miellyttänyt ollenkaan. Mutta nyt vaatteena ja turkoosin kaverina kangas näyttääkin tosi kivalta :) housuissa kaavana samat kuin aiemmin eli 104 cm pidennettynä ja paidassa 104 cm more grey. Kivasti sain myös etu- ja takakappaleen kohdistettua, ovat suorissa riveissä ja molemmissa kappaleissa on samassa kohdassa sama merkki.

Yhdessä ja ...


Erikseen :D
 Sovituskuva tulee myöhemmin, nämä ovat kyllä jo olleet kerran päällä, huomaa varsinkin housuista :) Housujen velour myös Michasin kimpasta. Teinkin tällä kertaa jossain mielenhäiriössä liian leveät lahjeresorit, ne vielä kavennan niin on mukavampi käyttää :)

4 kommenttia:

 1. Sie kyllä ahkeroit kovin! Hienoja taas!

  Tosi kivasti käy turkoosi keltaiseen liikennemerkkipaitaan.

  Tänään bongailin siun ompeluita *arvaat kyllä missä* ja voi jestas jos olisi tarvetta niin se v.pun bambimekko vihreillä tereillä olisi meille tullut! Tosi hienoja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka! :D tiedän kyllä missä, "kauhulla" katselin ;D kuvakulma olisi voinut olla myös muu :D

   enemmän tekisin jos ehtisin, pitää vielä totutella tähän työminään :)

   Poista
 2. Hienohan tuo sinun huppari on. :) Ja taskut antaa kivasti ilmettä muuten niin perushousuille ilmettä :)

  VastaaPoista