lauantai 29. syyskuuta 2012

Welcome to the jungle!

Miehen veljen pojan  1 v synttärit oli pari viikkoa sitten ja kaivelin kangaslaatikoita, jotta keksin mistä kankaasta alan lahjaa suunnittelemaan. Päätin kokeilla monien kehumaa panda-hupparin kaavaa ( ob 3/2012) Löysin velourlaatikon pohjalta metrin JNYn ihanaa viidakkokangasta,joka on jo toista vuotta marinoitunut laatikosta. Nyt raaskin sen ottaa käyttöön, kaveriksi valitsin ruskean velourin(michasilta) ja kaavaksi vauvan lököfarkut(ob 4/2012). Housut on vähän haaremityyliset ja ajattelin niiden tuovan ilmettä hupparin kaverina. Housuihin pääsi hyppämään norsu hupparin kankaasta.

Kuvassa mallina meidän neiti, vyörätö on hänelle sopiva, mutta onneksi kysyin saajan mittoja, vaihtoon meni resori, saaja on painavampi ja jonkin verran lyhyempi 1-vuotias kuin meidän neiti 2 v, ja ei vielä konttaa ja kävele vaan nousee seisomaan. Toivotaan että sopivat <3 Itse tykkään kovasti setistä ja neidille teen ehdottomasti samalla kaavalla housut, ovat aivan ihanan lököt, ainaisiin leggareihin mieluista vaihtelua, tyttökin tykkäsi :D alla olevassa kuvassa ei vielä nepparit paikoillaan, halusin saman sävyiset nepit ja siksi valitsin kamit prymien sijasta. Housuissa on sivusaumat ilman saumavaroja mutta muuten koko on 86 cm. Huppari on tehty vain pidentämällä helmaa aavistuksen ja hihoja myös,vuorena hupussa ruskea trikoo, paikallisesta kangaskaupasta.

Seuraavaksi on tarkoitus kantata se mekko josta olen jo aiemminkin puhunut...miksi se kanttaaminen on niin vastenmielistä? mä en tykkää yhtään, vaikka lopputulos onkin yleensä nätti, niin se on jotenkin niin hidasta mun koneilla. Olenkin alkanut haavelemaan uudesta saumurista(ja säästämään sitä varten), minkälaisia teillä on ja oletteko tykännyt?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Yomm :D Vielä kaipaa resorikanttaus tuommoiseen huppariin harjoittelua,mutta parempaan päin menossa:)

      Poista