lauantai 13. lokakuuta 2012

Lintuja..itselle!

Heti kun näin Royal-tuotteen sivuilla linnunrata kuosin, tiesin että siitä tulee itselle mekko. Tein tämän samalla kaavalla kuin aiemmin postaamani mekon itselle, tykkäsin niin kovasti mallista. Valitsin ruskean trikoon kauluksen väriksi, mekko valmistuikin melkein heti kankaan kokiutumisen jälkeen siihen pisteeseen että piti valita neppien väriä, kauhukseni huomasin että mun ruskeat nepit ei ollutkaan tumman ruskeita! Ei kun mekko UFO-laatikkoon(lainasin oen puolella käytettyä termiä :D ) ja siellä mekko odotteli sopivaa tilauspaikkaa, josta niitä neppejä sitten saisi. Royal-tuotteelta sain samalla muitakin tarpeeseen tulleita tarvikkeita ja kankaita. Vihdoin sain mekon valmiiksi ja kannatti odottaa <3 Tästä tuli ihana!! Myönnetään että odotin kuvion olevan suurempaa, mikä olisi tehnyt kankaasta vieläkin ihanampaa,mutta menee näinkin :Dolisi tietysti ollut fiksumpaa laittaa ne leggarit jalkaan.......

6 kommenttia:

 1. Mieki jotenki odotin kuvion olevan suurempaa, mutta nätti on näinkin! :)

  VastaaPoista
 2. Mä kanssa mielsin että olisi ollut ihan reilun kokoista, on meinaan aika pientä piperrystä, mutta ehkä se tosi ihana muuttui vain ihanaksi tuon raportin takia.. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva mekko! Alemman postauksen lapsen mekon mallista kans tykkään. Liitynpä lukijaksi, jotta löydän tänne uudestaankin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos nuksu :D uusia lukijoita on ihana saada <3

  VastaaPoista