sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Palmikkosäärystimet ja voittaja on...

Kutomiskärpänen puraisi pitkästä aikaa ja kaivoin laatikosta luonnonvalkoisen seiskäveikan, katsoin novitan sivuilta silmukkamäärän naisten säärystimiin ja puikon koon ja aloin kutomaan.Aluksi meinasin tehdä ihan perusjoustinneuletta,mutta mieli muuttui matkalla :D Tämmöiset tuli:

aika ihanat <3 nämä menevät rakkaalle ystävälle pukinkonttiin, toivottavasti tykkää :D
 Aloitin myös testiversiota Mekkotehdas-blogissa olevasta neuletakista. Katsotaan mitä siitä tulee :D Toivottavasti onnistuu, kuvan perusteella ei ole aina niin helppo päätellä, että miten se on tehty ;D
3n puikot ja 120 silmukkaa, ei ole aina se motivaatiota lisäävä juttu :D:D

 Tässä suoristettuna..

ja oikein aseteltuna..


Ja sitten ARVONTAAN :D :

Tässä  lipukkeet isännän huovutetussa käpsässä,joka sai toimia avustajana. Kirjoitin arvontaa osallistujat paperille osallistumisjärjestyksessä ja jokainen osallistuja sai numeron, jonka sitten kirjoitin lapulle. Avustaja siis pitää sisällään kasan numeroituja lippuja. Nostin summassa yhden, joska kodissamme ei ollut hereillä olevaa onnetarta.

 

Voittaja on hulamaja, Onnea!
 
 hän kirjoitti seuraavaa:

"mukana, 110cm pojan perushousut kävis meille jos voitan ;) harmaa, musta, turkoosi, keltanen, oranssi, vihreän sävyt, ruskea...käypi niin tasku kuin applikaatio (joku ajoneuvo, pöllö, siili tai muu elukka tms)" 

otatko yhteyttä allekirjoittaneeseen lisätietoja varten :)2 kommenttia: