sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ajoneuvoja osa2 sekä ängssi böötsi neitsyys :D

 Meillä ei onneksi vielä olla kiinnostuttu Angry Birdseistä, yllätyksekseni neiti kuitenkin kaupassa ne tunnisti, meillä ei kotona niistä ole puhuttu eikä niihin kotona ole törmäilty. Selvisi että hoitokaverilla on sellaisia. Kävimme 4-vuotissynttäreillä ja sinne lahjaa miettiessäni ajattelin, että voisin tehdä jotain muuta kuin paidan. Idena lähti ihan yhtäkkiä ja onneksi google auttoi helposti löytämään sopivan kuvan ja eikun tuumasta toimeen. Punaisen kanssa käy turkoosi niin hienosta ja muistelin saajan äidin ainakin pitävän ruskeasta ja turkoosista. Kaivoin laatikosta turkoosia trikoota ja tämmöinen tuli, ensimmäiseksi oikeinkin hyvä :D 

 


Ajoneuvojen tuhoaminen sai jatkoa oranssista jnyn ajoneuvotrikoosta. Turkoosi valikoitui kaveriksi, ruohonvihreää velouria hypistelin,mutta se olisi vaatinut mätsäävän resorin jota mulla ei ollut heti. En halunnut tehdä samanlaista setti toista vaan tein tähän päälle kaaritaskut oranssista velourista. Uusilla koneilla ei heti yhteistyö tässä toiminut ihan niin kuin piti, vähän krymppää housun kangas,kun piti venytellä taskukangasta että sai sattumaan. Seuraaviin muistan miten kannatta tehdä. Käyttöön pääsevät nämä kyllä, pirtsakka tuli ja kelpasi esikoiselle.


 


    
Tässä vielä valmis mekko neidin päällä, hihoista tuli tosi kivat!


Teimpä pipon välillä itselleni, peuratrikoosta ensin ja kun uudella saumurilla sujui niin sutjakkaasti, niin teimpä pari vielä lisää. Tähtipipot(jny) sopii kivasti valkoisen ja ruskean talvitakkini kanssa sekä myös menevät töissä työasun kanssa. Iloisia värejä :D Alin pipo on aavistuksen isompi kuin ylimmät,en muistanut tarkkaan mikä on itselle sopiva koko ja yhden kokeilin. Kaikkia kyllä voi ihan yhtälailla käyttää.


  Nukenvaatteita on tullut väsättyä muutamat, vaatehuoneessa odottavalle Auroralle. Tänään siihen tulikin muutos kun saavuin kotiin kahden uuden nuken kanssa,joista toinen jää itselle sovitusnukeksi ja on siis paketista pois. Belle jääs pakettiin odottamaan ja Tähkäpää on juuri saanut ylleen juuri valmistuneen mangonkeltaisesti sydänvelourista tehdyn haalarin <3. Merida on matkalla meille, eli onhan se tunnustettava, taidan olla heikkona noihin nukkeihin, on ne niin ihania. Seuraavaksi siis vaatteita niille. 

Loistokasta uutta vuotta 2013 kaikille! :D

1 kommentti:

  1. Kiitos Elina vielä piposta!Tykättiin kovasti.Kunhan kevät saa,niin pipo on kovassa käytössä!Ja voinpa veikata että päiväkotikavereista moni huolisi samanlaisen itselleen! ;)

    VastaaPoista