lauantai 19. tammikuuta 2013

Heppoja, lintu,NUKENvaatteita sekä salmiakkia :D

Välillä on suihkinut puikot, välillä on pitänyt nukkuakkin tai sitten on pitänyt keksiä päivää ennen synttäreitä klo 23.11 että neidille olisi kiva laittaa joku uusi mekkonen päälle juhliin.

Ja vajaata tuntiä myöhemmin:92 cm tunika Selian runoratsusta.

Juhlalakalulle lahja: saaja siis 4-vuotta täyttävä autoista tykkäävä lasten hoitokaveri. Yritin kysellä että mittä hän tykkää ja kyselin prinsessat ja nuket yms. Mutta ainut järkevä vastaus tuli että hän tykkää Angry Birdseistä. Siispä sellainen sitten:


Kaavana hoops koossa 110 cm helmasta pidennettynä. Tällä kertaa tein edes pikkasen erilaisen kuin aiemmat linnut, eli peilikuvana. Kelpasi saajalle, ehti sitä sovitellakkin. 

MinäKIN hurahdin noihin Disneyn Animator-nukkeihin ja niitähän on meillä jo 3, alla oleva tähkäpää äidin sovitusnukkena. Loput odottavat (Aurora ja Belle) neidin kasvamista ja on tunnustettava että myös Merida on meille matkalla. Pitihän sitä tyttösille ommella vaatetta ja mikäs en mukavampaa tilkkujen tuhoamista kuin tämä:

Kaavat muuten ovat Disney Animator fb-ryhmästä,mutta singoallaa muokkasin jonkin verran sekä turkoosi- että bambimekko ovat omia muokkauksia. Nyt ompelua jatkossa helpottaa tuo sovitusnukke :)
Aivan ensimmäinen koeversio haalarikaavasta, Sampsukasta ostettu etanatrikoo pääsi tähän. Kuvanottohetkellä mulla ei ollutt vielä omaa nukkea ja kun yritin tältä nukelta haalaria ottaa pois ja laittaa tähkäpäälle, neiti nosti äläkän :D tämä siis jää tälle nukelle :D


 Ihan tuli nuoruus mieleen kun letitin nuken hiuksia ja tämä tehtiin tietysti visusti piilossa isännältä ettei luule mua ihan kajahtaneeksi ;D Aikuinen nainen kampaamassa ja letittämässä nuken hiuksia...on se näky, mutta hienot tuli :D :D Ja synttäripäivän aamuna piti sitä vielä tehdä esikoisellekkin uusi paita, hyvin ehti :)
Kankaana  ihana salmiakkikuvioinen joustofrotee. muistaakseni Royaltuotteesta. Mietin jonkin hetken kaveria tälle ja täytyy myöntää että ihan mukavuusalueen ulkopuolelle meni tämä ajoneuvovelour. Mutta musta ainakin kannatti, tuli aika makee! Kaavana more grey pikkasen levennettynä koossa 110 cm.

Menin sitten sanomaan tuolle koiruudelle että oletko lähdösä lenkille? Sehän tuli heti innokkaasti viereen kun puin paitaa esikoisen päälle luullen pääsevänsä lenkille pakkaseen...Meillä siis vielä tämmöinen perheenjäsen: Parsonrussellinterrieri melkein 8 v.

Toinen villasukka siis valmiina, toisesta varresta puolet. Hitaasti mutta varmasti valmistuu...2 kommenttia: