lauantai 26. tammikuuta 2013

Säärille lämmikettä talven pakkasiin

Sain vihdoin valmiiksi aloittamani  pitkävartiset villasukat, ohje on täältä. Pitkään valitsin ohjetta kun mulla oli taas se visio ja ei meinannut sopivaa löytyä. Taidan tehdä seuraavat omasta päästä, nyt taitaa riittää rohkeutta kun on muutamat taas kutomistauon jälkeen tehnyt.

 Omistan kaksi paria ihania pitkävartisia villasukkia, joita rakastan hirmuisesti. Molemmat parit ovat monivärisiä ja vaihtelun vuoksi valitsin ruskean 7 veikan langaksi. Mä rakastan ruskeaa!! viime vuosina myös jotkin kirkkaata värit on alkanut kelpaamaan mutta aina se rakkaus ruskeaan on säilynyt, siksi varmaan rakastan myös suklaata :O
Näistä tuli kapeammat kuin muut omistamani parit,uskon niiden pysyvän paremmin jalassa,niin kovassa käytössä ovat sukkani olleet. Nähin meni siis reilu kerä, ensimmäinen loppui toisen sukan kantapään jälkeen kun aloitin jalkaterän kutomista. On siitä pienijalkaisuudesta jotain hyötyä ;D

Ja nämähän on juuri mun tavalla kudottu eli ohjetta on yritetty noudattaa parhaan mukaan :) Silti olen lopputulokseen tyytyväinen, seuraavat taitaa olla  jo suunnitteilla.


Tosin tästä jäi yli puoli kerää jäljelle, ties mitä siitä keksin tehdä... pipon, lapaset??

12 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, tosi kivan värisetkin! :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, koskahan sitä ite jaksais neuloa jotain noin suuri töistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnetään, kova homma oli, mutta kannatti :D

   Poista
 3. Ompa kauniit sukat!Ja ruskeasta tykkään miekin! :) Mistäpä tulikin mieleeni siun ihana suklaakakku..Hei,mitä jos laittaisit sen ohjeen tänne blogiisi?Saisi moni muukin nauttia kakusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja edellisen kirjoittaja oli siis Terhi :D

   Poista
  2. saatampa laittaakkin :D oli jo unohtanut koko kakun! ja kiitos kehuista, tänään jo pääsi käyttöön sukat ..

   Poista
 4. Nuo on kyllä aika ihanat! Voi kun osais neuloa.. Tai ois aikaa opetella neulomaan!

  VastaaPoista