lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kuumetta, kuumetta

Nykyinen puhelimeni on alkanut temppuilemaan jo sen verran että kärsivällisyys on välillä koetuksella, alkaa olla siis aika tutkia saatavilla olevia malleja. Itse olen sellainen kännykän omistaja että käytän puhelinta lähinnä käytännöllisistä syistä, en vaihtele niitä minkään trendin mukaan vaan silloin kuin edellinen hajoaa tai hukkuu. Eilen tilasin itselleni ensimmäistä kertaa netistä puhelimen ja esikoiseni kummitädin puhelinta tutkittuamme näytin hänelle  tämän linkin.
Juttelimme että miten kiva tuo kännykkäpussi on ja samaan hengen vetoon näytin hänelle puuvillakankaitani ja totesin että arvaappa 2 kertaa että mitä minä teen tänään koko illan?

Oikein arvattu :D

 
Aloitin tilkuista ja viimeisen tein jo ihan käyttöön. Keskimmäinen on siis linkin ohjeella, nappi jäi puuttumaan koskap pussista tuli liian lyhyt,eikä mun tuleva puhelin mahdu siihen. Oikeanpuoleiseen tein läpän kokeilumielessä. Siinä kävi pieni moka :D En jaksanut riistää :)


 Vasemmanpuoleiseen keksin kaarevan muodon ja eteen vielä taskun, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Kaikki meni tuossa kolmannessa täydellisesti kunnes käänsin pussin: tasku,ihan pitsi ja ompelumerkki takapuolella! Käänsin uudelleen ja riistin.
 Onneksi nimittäin lopputulos on aivan ihana <3 
 Tässä kelpaa kännykkää ulkoiluttaa keväällä :D


3 kommenttia:

  1. Voi, kun on ihania, mun Lumia kaipais kans pussukkaa, mutten ole saanut aikaiseksi... Pitäisköhän mun.. En tosin mitään näin ihania saa aikaiseksi :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos eitsu, lumiaan on tuokin :) pari harjoituskappaletta vaati että oppi miten päin palaset on ja millon laitetaan vuori ja fleece kiinni ja miten päin. Ei pussin teko vaadi muuta kuin ihanan kankaan, niitähän sulla on varmaan vaikka kuinka :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita ja varmasti toimivia pussukoita. Sulle olisi Elina blogissani haaste : http://puhde.blogspot.fi/2013/03/haaste-11111111.html

    VastaaPoista