maanantai 29. huhtikuuta 2013

Neidille vaatesetti kesään

Päähänpistona tilasin talvella neidille Majapuulta ruutuneulosta sekä violettia tytöt nukenvaunut trikoota. Ensimmäinen violetti kangas saapui meille sillä kertaa. Olen aina vierastanut sitä väriä ja jostain syystä se ei ole ollut mieluisa, ehkä alan pikkuhiljaa muuttamaan käsitystä :) Ikasyrin violetti sydänvelour on muuten herkkua,sitäkin tuli tilattua kolmessa värissä <3 mietin vielä että mitä niistä syntyisi, ehkäpä syksyyn jotain. Joustofrotee housuihin on Royalilta.

Kaivelin kaavavarastoja ja löysin esikoiselle  edelliskesäksi tekemäni hupparin kaavan kokoa 98 cm, siitä sitten vähän pienentelin ja helmaa muokkasin, neidille sopiva hihaton hupparimekko.
Matkalla mekko muokkautui sen verran että musta ei kanttaukset tällä kertaa sattunut omaan visioo ja sopivien nappien puutteessa laitoin nepparit, lisäsin myös kumpparin huppuun, että pysyisi paremmin tarvittaessä päässä. Paita on papana koossa 92 cm, hieman sivulta muokattuna ja housut vanha tuttu Saimi, kaikki siis Obn kaavoja.
Sovituskuvassa on vanhat oranssit housut, oli sen verran vauhdikas neiti etten saanut enää housuja vaihdettua  :D

Leikkasin itsellene muuten takin, ompelin vuoren ja päällisen kunnes tajusin että mulla ei ole sopivaa vetoketjua, odottaa siis valmistumistaan, toivottavasti saan pian vetoketjun ettei into lopu kesken ja päädy takki ufo-laatikkoon...


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti! Ihana tuo huppumekko! :)

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti, yritän parhaani että ehtisin vastailemaan :D ihana yllätys :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös itse ja neidille onneksi kelpasi, siitä on tullut jo nyt vähän ronkeli :D

   Poista