maanantai 3. kesäkuuta 2013

Neidille kesälakki vol.2 sekä vastaus ikasyrin ompeluhaasteeseen varjona

Ennen lomareissua piti vielä pikaisesti tehdä neidille sopivan kokoinen kesälakki, samalla surautin esikoiselle legoland-reissua varten pussukan johon sopii puhelin sekä lompakko ja passi, kuvaa en iltasella enää ottanut mutta lisään tähän kunhan saan matkalaisen viikonloppuna taas kotiin :)
Alla lakki nurjalta puolelta, tein käännettävän version tällä kertaa.


Sopiva tuli :D

 Ikasyr haastoi ompelemaan ja meidän alueen paikallisessa ompeluryhmässä fbssä päätimme tarttua toimeen ja viime viikon aikana ommella myös ohjeen mukaiset pussukat :) Itse en ehtinyt eilen ompelemaan kun vasta illalal kotiuduimme,mutta sain pussukan tänään valmiiksi.

Yllätti kyllä itseni että miten monta ompeluvaihetta pussukan teossa oli, yllättävän kauan kesti :) Vähän laiskana en piirtänyt kaavoja vaan mittasin ja leikkasin vähän sinnepäin, oli lukevinani että saumanvarat on jo kaavoissa,mutta lopputuloksesta päätellen olekkaan enää niin varma. Vuoreksi laitoin fleeceä ja kankaina saivat olla neitokaisen hameesta jäänee palat, ompelunihanuudesta.
Vuorena valkoinen tähtipuuvilla. Kaavana siis tämä.
Loppuun vielä tuliaisia sekä Tallinnasta ja Rauman reissulta.
Saumanvara-ompeluryhmän risteilyllä olin ja Tallinnassa Karnaluksissa käytiin, paaaljon jäi ostamatta,mutta jotan tarttui mukaan, nämä ostokset maksoi 99 €, melko edullista :D Ja tähän ei lasketa tietenkää mukaan matkaa-junamatkaa, ruokia, muita ostoksia.. ;D mutta seura oli mitä parhainta, sain tutustua tosi moneen uuteen ihmiseen :D

Kuvassa siis vasemmalla alhaalla pitsejä 3 m kutakin, ylhäälla vasemmalla sakset(16€), vasenkätiset, vieressä puolakotelo, angry birds vetoketjun koristeita sekä avaimenperät, ylhäällä saumurilankoja sekä neppareita. oikeassa reunassa saumurilankojen edessä on 131 m kuminauhaa (12€). kuvasta puuttu pieni pussi nappeja.


Bongasin ihan vahingossa Raumalla  kangaskaupan ja en voinut olla poikkeamatta :D Etukäteen päätin,että en käy kangaskaupassa vaan kierrän ne kaukaa, pääsi muuttanut kauppa yllättämään, se olikin Vanhan Rauman sijasta Tarvontorin S-marketin paikalla. Edullisia tähtipuuvilloja tarttui matkaan herkullisissa väreissä sekä pari pallopuuvillaa.


Osallistun  SaVan salainen ystävävaihtoon, jossa ommellaan toiselle lahjaksi jotain ja lähetetään postissa, mä saan myös vastaavasti mun salaiselta ystävältä ompeluksen. Lopuksi paljastetaan tekijät, jännittää kovin, suunnitelma on valmiina ja kankaatkin, seuraavaksi toteutus :D siitä ehkäpä seuraavaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti