torstai 15. elokuuta 2013

Kohti syksyä

Kävin neidin vaatteet läpi,kun tajusin tytön kasvaneen monta senttiä kesän aikana, totuus paljastui: kaapissa on runsaasti liian pieniä vaatteita. Pikkasen kadoksissa ollut ompeluinto palasi ja kaivelin laatikoista sopivia kankaita.

Tämä Paapiin hurmaava kettu trikoo tarttui pinoon ja siitä tein perussetin pienellä jutulla:

Kaavana Hoops helma muokattuna, tein tämän reiluna 92 cm, taisi tulla jopa 98 cm, eli reiluhan siitä tuli. Kokeilin ensimmäistä kertaa pitsiä helmaan. Mietin aluksi että mitenköhän siitä saa nätin ilman ylimääräisiä ompeleita. Kiitos Nuppuneulan Maaritin, joka oli salainen ystäväni SaVan salaisessa ystävässä ja ompeli meidän neidille aiemmin postaamani Pesomekon. Kurkin siitä mallia ja totesin että pystyn samalla kaksoisneulalla tikkaamaan helman ja kiinnittämään pitsin.


Housut tein samalla tutulla Saimi-kaavalla, pidensin lahkeita että riittää pituus vielä talvella/keväällä. Velour on joko Michasilta tai Lieblingiltä, en sitten yhtään muista ;D

Kuten kuvasta näkyy,leveähän se on, tämä trikoo ei jousta niin paljon kuin jersey ja ajattelin että mahtuisi talvella vaikka teeppari alle ja neiti vielä saisi itse tämän päälle. Onneksi kangas on ihana ja pitsi sopii helmaan nätisti, sattuu resorin ja housujen väriin mainiosti :)

3 kommenttia: