perjantai 15. marraskuuta 2013

Maatuskoja,ihania pupuja ja murua pienelle pojalle.Uskaltauduin leikkelemään maatuskani, koskapa tilasin sitä lisää <3 Kaavana onion 2035 pitkillä resoreilla paitamallisena. Laitoin framilonin etukappaleen leikkaukseen ja en vaan osaa sitä tasaisesti rypyttää :( harjoituksen puutetta :D Muuten paidasta tuli ihana, kangas on pehmoista ja tuntuu mukavalta päällä, tätä tulee varmasti pidettyä.
 Yksityiskohtana suuret tumman ruskea napit ommeltuna keltaisella langalla, tulipa hieno <3


 SITTEN otin käsittelyyn paljon kehutun Linnea Kauramaan kaavoittaman MIW-kaavan, jonka kankaiden yössä ostin. Olisin ostanut miesten kaavan myös...mutta mun mies ei lämpene mun ehdottamille kankaille, joista muut ompelee miehilleen vaatteita. Ehkäpä sitten joskus... :)

 Mittanauha käteen ja mittojen mukaan totesin hyvinkin nopeasti että koko S on liian iso mulle. Siispä piirtelin omien mittojeni mukaan noin koon XS. Tein koeversion ja totesin sen sen verran hyväksi että uskaltauduin leikkelemään tämän maatuskatrikoon. Kangasta oli vain metri ja lupasin neidille myös mekon, siksi itselle lyhythihainen. Kaava on tosi monikäyttöinen ja meinaan tehdä sillä vielä monesti uudelleen, sen verran hyvältä vaikuttaa, ainut että olis pitänyt tehdä leikkaus kuitenkin tuohon rinnan alle, näin saisin omat olemattomat rintani näyttämään ihan aavistuksen isommilta :D Tein etukappaleeseen leikkauksen ja kokeilen seuraavaksi, muuten näyttää istuvan kivasti. Harmi vaan että minä onneton kuvaaja sain kankaan värit haalistumaan, todellisuudessa värit on kirkkaammat :)
Neidille resorihelmainen pitempi paita: laitoin söpöm pitsin helmaresoriin, katsotaan mitä neiti sanoo kun huomenna saapuu kotiin ja näkee.

 Kokeilin itselleni uusimman lasten Ottobren aluspaitakaavaa koossa 158 cm, muokkasin pääntietä pikkasen aikuismaisemmaksi ja kanttasin samalla trikoolla, lisäsin oranssit sydännapit ja valmis! Tein tästä samasta kankaasta samalla kaavalla kuin viime postauksen pupusetin ja tulipa siitä söpö ja pehmoinen. Otan kuvan kunhan saan setin neidin kera kotiin. Neidille tuli violetit napit,mutta muuten ollaan ihan samikset. Äitillä ei vaan ole pöksyjä ;) Ja paidan olat on muuten saman korkuisia,kuvassa asettelin näköjään hassusti ja vasen puoli näyttää olevan matalampi..


Pääsin pitkästä aikaa tekemään pienen pieniä vaatteita kun ystävälle syntyi pieni poika. Pikaisesti surautin parin sweet feet potkareita koossa 62 cm vauvalahjaksi. Tämä oli näitä työpäivän aikana tulleita ideoita,jotka piti juuri siksi alkuillaksi saada valmiiksi :D Kankaina turkoosi trikoo ja sininen muruneulos. Piristykseksi lisäsin limen resorin. 
 Olen viettänyt pari iltaa leikaten valmiiksi lauantaita varten sillä odotettavissa on koko päivä ompeluaikaa, meillä on paikallien ompeluryhmän kesken lanit <3 luvassa hyvää seuraa, ruokaa ja ennen kaikkea ompelua :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti