lauantai 21. joulukuuta 2013

Tupla-arvonta :D

Marraskuussa tuli blogilleni 2 vuotta täyteen,kaunis kiitos kaikille lukijoille :)Paljon koen kehittyneeni ompelussa näiden muutaman vuoden aikana. Monia ompeluksia on takana, monia vielä toivon mukaan edessä. Joitakin malleja on vain kokeiltu ja joitakin on tehty hyvin monia kappaleita eri variaatioilla. Vielä on onneksi ompelumerkkejä jäljellä, ihan heti eivät vielä lopu,vajaa puolet vielä jäljellä ;)

Sen kunniaksi järjestän arvonnan ja häpeäkseni tunnustettakoon, kun viime vuonna tähän samaiseen aikaan oli 1-vuotisarvonnan aika, voittaja ei sitten ottanutkaan missään vaiheessa yhteyttä ja suunnitelmani oli kuukauden odottelun jälkeen arpoa uusi voittaja, sehän sitten jäi ja lopulta kun en vieläkään ollut saanut aikaiseksi arpoa uudelleen,en enää edes kehdannut,kun oma saamattomuus/unohtelu hävetti niin kovasti.

Siispä päätin nyt arpoa 2 palkintoa.Ensimmäinen on alla oleva paratiisin puutarhapuuvillasta tekemäni essu,takana vihreä pallopuuvill. Essu on kokoa S hieman levennettynä yläosasta sekä pidennettynä alhaalta. Mittoja voin lisäillä,jos joku niitä haluaa :)


Toinen palkinto on YLLÄTYS,valitsen sen voittajan toiveiden sekä omien taitojen ja tarvikevaraston perusteella. Arvon siis 2 voittajaa.


Samaan syssyyn päätin tehdä  pienimuotoisen gallupin :D

Arvonnan säännöt:

Arvonta-aika on 21.12.13-4.1.14. Arvonta suoritetaan su 5.1.14. Arvontaan voi osallistua yhdellä tai kahdella arvalla. Yhdella arvalla voi osallistua kommentoimalla alle osallistuvansa arvontaan sekä kertomalla minulle,että mikä on sinun mielestäsi tämän blogin ihanin ompelus <3 Kahdella arvalla voi osallistua  liittymällä lukijaksi sekä kommentoimalla edellä mainitulla tavalla. Kerrothan myös että minkä värisen napin haluat essuun,mikäli arpa osuu kohdallesi :) Vaihtoehdot yllä olevassa kuvassa. Kahdella arvalla voit myös osallistua, jos olet jo lukija linkittämällä tämän päivityksen omaan blogiisi ja liittämällä yllä olevan essun kuvan siihen :)

Onnea kaikille arvontaan! :D

Ja kiitos kuluneesta vuodesta, tuokoon vuosi 2014 uusia haasteita sekä ilonaiheita <3 

16 kommenttia:

 1. Mukana olen, yhdellä arvalla kun lukija jo olen ja tuo linkittely ei ole vahvinta alaa :D

  Voin rehellisesti sanoa, että ei ollut helppo homma valita mieleisintä! Siulla on niin paljon kaikkea ihanaa tehtynä :) Ruskeat palmikkoneulesukat on todella ihanat, ja kateellisena voin vain siun neulomuksia ihastella kun itsellä se ei todella ole vahvinta alaa. On muuten pojalla edelleen unikaverien joukossa siun tekemä sininen neulottu unilelu. Ihana sekin :) Mutta kun et kysynyt neulomusta, vaan ompelusta, niin sitten valitsen oranssi-valkean paidan, missä on leveä resori helmassa ja valkeat pitkät resorit hihoissa. Itsellesi siis olet sen ommellut. Värit ja mallit tosi kivat. Ja kuten sanoinkin, olisin voinut valita aika monta muutakin, mutta kun yhden vain sai valita :)

  Ihanan rauhaisaa Joulua teidän koko porukalle! Meiltä jäi tänä vuonna kaikki joulukortit lähettämättä, joten sen vuoksi toivotus näin sähköisenä :)

  VastaaPoista
 2. Mie oon mukana kahdella arvalla :) Ihanimmaksi bongasin siun tekemistä tytölle takin, tai itse asiassa useamman! Tosi suloisia, ite en uskalla vielä edes takin ompelusta haaveilla ;)

  VastaaPoista
 3. Mukaan yhdellä arvalla. Mieleen on jäänyt tuo ruutujoustiksesta ommeltu MIW, sitä tulin nytkin katsomaan inspiraation lähteenä ;-) Essuun nuo vihreät kukkanapit, jos onni suosii. T: AnneS

  VastaaPoista
 4. Nuo kaikki tekemäsi paidat ovat aivan ihania, ja kesällä ihastelin tekemiäsi "lippiksiä" tai niitä kesälätsiä mutta jäi vaan itseltä kokeilematta. Yksi arpa mulle, ja jos voittaisin niin nappitoive olisi minkä tahansa väriset kukat tai sydämet.
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Itsellesi tekemä takki :) ja sydän nappi jos onni suosii :)

  VastaaPoista
 6. Suosikki ompeluksistasi on ehdottomasti oma takkisi, jonka piti olla heti valmis. Nappitoive on oranssi sydän. Kokeilen onneani yhdellä arvalla.
  anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 7. Ikean kettukankaasta tehty takki ehdottomasti minunkin mielestäni. Oranssi sydän on hienoin sekä muodoltaan että väriltään.
  Arvalla mukana.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 8. Tämä on väriltään, kuvioltaan, sekä malliltaan ihana pikku tytölle! :) http://eloisaaelamaa.blogspot.fi/search/label/Mekot

  Valkoinen nappi olis valintani. Kahdella arvalla mukana. :) jelena.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Tähtikuvioiset essut ovat kauniita :) irmeli.nieminen@hotmail.com
  Valkoinen nappi. 1 arpa.

  VastaaPoista
 10. Tämä on niin suloinen takki :) http://eloisaaelamaa.blogspot.fi/search/label/Takit

  Yhdellä arvalla osallistun. Oranssi sydän-nappi on suosikkini. jessina.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Tykkään tosi paljon ompeluksistasi, esim ruskeaan paratiisi-paitaan olit kivasti yhdistänyt pinkkiä resoria, ja pihlaja-paita näyttää ihanalle! :)

  Kahdella arvalla mukana, toivottavasti onni suosii koska minulla ei ole essua (siihen kävisi vaikkapa tuo oranssi sydän nappi). :D toinenkin palkinto toki kiinnostaa :P

  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 12. Osallistun mukaan arvontaan, ehdottomasti! Selailin siun ihania käsitöitä, mutten osannut päättää mikä niistä olisi ylitse muiden...Jos on ihan pakko sanoa joku yksi, niin sanosin, että tuo ruutufroteinen MIW :)

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla :) Parhaiten on jäänyt mieleen nuo eri versiosi Onionista ja sydänvellusta tehtyä olen käynyt aina tasaisin väliajoin ihailemassa.

  VastaaPoista
 14. kaksi arpaa kiitos! miun lemppari on tämä asukokonaisuus: http://eloisaaelamaa.blogspot.fi/2013/10/oi-ihana-majapuu-d.html ja jos essu osuu kohdalle niin oranssilla sydännapilla :)

  VastaaPoista
 15. Kesti taas "hetken" keksiä, miten saan kommentoitua tänne... :) Multa näkyy sujuvan huomattavasti paremmin ihan vaan sun blogin selailu :D Osallistun siis yhdellä arvalla, sydännappitoiveella, ja niin ihania kun teidän lasten vaatteet onkin, niin mun suosikki taitaa kuitenkin olla tuo sun itsellesi tekemä ruskea-turkoosi-sävyinen tunika (Metsolan kankaasta), minkä jouluna näinkin, sesopi käyttäjälleen sen verran hyvin :)

  VastaaPoista
 16. Juuri nuo essut on aivan mahtavia, ja Animator-nukeille tekemäsi ompelukset ovat myös ihania. Yksi arpa! Oranssi sydän olis kivoin nappi.
  Nimim. Aada
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista