sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Mekko synttäreille Metsolan ruutujoustiksesta sekä pieni lahja ja yläosat esikoiselle

Edellisena iltana teki mieli tehdä itselle vaihteeksi jotain synttärijuhliin, Metsolan petrooliruutujoustis huusi laatikosta, että minun vuoro ja sen otin käsittelyyn. Hetken suunnittelin että minkälaista ja kaivoin luottokaavan MIWn esiin, vähän mustaa pitsiä ja valmis :D

Halusin mekosta juhlavamman ja siksi jätin resorin laittamatta, pääntiehen ompelin framilonia ja ompelin käänteen, hihansuut on myös vain käännetty, kankaan loppuminen saneli tällä kertaa hihan mitan, pitkiin ei riittänyt ja lyhyitä en halunnut.

Sovitin mekkoa synttäripäivän aamuna helman ompelun jälkeen ja esikoinen sanoi,että äiti tuo on tosi hieno :D Mä taidankin seuraavaksi näyttää miehen sijasta hänelle ompeluksiani ;DEsikoinen sai housuihinsa pari yläosaa: Mustasta liikennemekkitrikoosta tehdyn paidan, johon kokeilin ekaa kertaa tereen tekoa. Antaa kivasti ilmettä peruspaitaan :)

Kuvat korostaa hassusti kanttauksen langan väriä, se on kyllä turkoosi ja kantit on petroolit,mutta ei ne luonnon valossa ihan noin kirkkaana näy :)
Toinen paita on Noshin skootteritrikoosta, aloitin paidan teon jo laneilla,mutta pääntien kanttaus meni hassusti valenappilistan kohtaan ja sain sen vasta nyt korjattua.

Tämä paita sai piristykseksi nappilistaan kolme eriväristä nappia, kaikki äitin nappipurkista.

Synttärisankarille tein pienen lahjan varsinaisen lisäksi: kaavana hoops 104 cm ja hihojen kangas on peppi pitkätossutrikoota, yksivärinen on jostain ,ehkä fabriinasta, ehkä linneliltä... hyvä muisti ;)

Kaula-aukon resori pikkasen rypyttää etukappaletta, halusin ehdottomasti oranssiset kantit ja oranssia resoria oli just tuon verran, asettuu varmaan pesussa ja silityksessä paremmin :)6 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo Ruutu-joustis mekko. Hmmm, miulla ne vielä odottaa vuoroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi :D sopivana hetkenä sitten :) mites ne aamutakit? ;)

   Poista
  2. Ennen tätä siun postausta niistä oli kokoajan tulossa aamutakit ;) Mutta kolmesta metristähän saa miehelle aamutakin ja miulle tunikan :D

   Poista
 2. Ihana mekko! Kaunis ja tyylikäs yksinkertaisuudessaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :D kun vedin päälle niin olin yllättynyt että miten hyvältä se näytti, kuvissa en osaa enää sanoa,mutta peilissä kylllä :)

   Poista