maanantai 3. maaliskuuta 2014

Perhosprinsessaa sekä pieni tapaturma

Neidille mekkonen, kovinkin tuttu päivitys :) Tällaiselle oli selvästikkin tarvetta(ainakin mun omassa päässä ;D ) helppo neidin pukea päälle itse, kuitenkin lämmin haalarin alla ja  tarpeeksi helmaa, kuten saaja asian ilmaisi.

Olen oppinut että neidille ei kannata tehdä vaatteita kankaasta,josta äiti tykkää. Jos haluaa varmistaa että vaate pääsee käyttöön, kannattaa kysyä mielipidettä. Näin säästyy turhalta vaivalta. Esittelin kaksi vaihtoehtoa, kummasta haluat mekon,prinsessasta vastasi neiti.

Uusimman Ottobren  1/2014 Blue Orange mekkokaava pääsi kokeiluun, valitsin leveyden 92 cm ja pituuden 98 cm. Ompelin aika sukkelaan mekon kaikki 4 kappaletta kasaan ja ONNEKSI pyysin neitiä sovittamaan. Näin jo päältä päin mekosta että on sopivan kokoinen,mutta silti halusin sovittaa. Tuomio: "neiti nyrpisti nokkaansa ja pyörähti, ei ole tarpeeksi helmoja :("

Onneksi tämä kätevä äiti oli tilannut 60 cm Leena Rengon suunnittelemaa ihanaa perhosprinsessa joustista Verson puodista ja alareunassa oli sopivasti jäämässä yhden prinsessan korkuinen täysleveä kaitale ylimääräistä. Leikkasin sen ja rypytin helmaan ja avot, on helmaa riittävästi neidille ja jo kelpaa päälle :D Valitettavasti kuvien laatu on hieman surkea tällä kertaa, neiti oli päättnyt matkia isoveljensä vakiokäytöstä mannekiinina ja tykkäsi esitellä kieltänsä siihen malliin että äidillä meni hermot ja kuvaus jäi vain pariin kuvaan...
Projekti-virkattumatto on käynnistynyt ja edistyy hitaasti mutta varmasti, pientä takapakkia tuli eilen kun kävi näin:

Kesken siivousillan päätin vähän istahtaa sohvalle ja tehdä muutaman pylvään mattoon... HUPS :D
Pitää vissiin lopettaa tuo salilla käynti ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti