torstai 6. maaliskuuta 2014

Pieneen virheään huoneeseen....

Kaivoin laatikosta Hannan innoittamana jonkin aikaa jo äitini laatikoissa ja pari vuotta omassa laatikossa marinoitunutta valkoista trikookudetta ja ajattelin kokeilla että josko mäkin saisin tehtyä maton.

Ohjetta mietiskelin, en halunnut päästää itseäni liian helpolla ja löysin tämän. Ja eikun virkkaamaan :D
Ekan illan jälkeen oli sormet hellinä ja piti vähän pitää taukoa, on aika raskasta puuhaa.

 Yhden muovisen virkkuukoukun jo onnistuin katkaisemaan ja sen jälkeen huomasinkin että mulla loppuu kude kesken. Fbn paikallisompeluryhmän jäsenen vinkkauksellä keksi mennä meidän oman kylän lankakauppaan ison kirkon sijasta ja sielläpä ei ollutkaan trikookudetta vaan ihan muita. Onneksi myös tarjolla oli valmiita mattoja ja niitä hypisteltyäni huomasin että miten paljon kevyempi ja pehmeämpi olisi puuvillakuteinen matto meidän isoon vessaan. Siispä muutin suunnitelmaa ja tein aloittamaani mattoon päättökerrokset omasta päästä lankakaupan myyjän neuvoilla....Ja ostin virkkuukoukun, metallisen,joka ei katkea, lisäksi vielä 2 k uutta kudetta. Aloitin siitä juuri toisen maton.

Tämä pääsi mun pieneen vihreään huoneeseen...meidän pikkuvessaan, jossa on aivan ihana limen vihreä seinä (väri otettu marimekon unikkokankaasta,josta piti jonain päivänä tulla verhot,katsotaan pääsenkö sinne asti). Matto valmistui juurikin samaan aikaan kun viimeinenkin kuteen pätkä oli loppu, onneksi :D

Kokokin on oikein sopiva :D <3

 Uusi on jo aloitettu, taidan ottaa reissuun mukaan. Pientä lopputalven hengäsdyslomaa odotellessa <3

4 kommenttia:

 1. Ihana matto, kaunis :) Pitäsköhän munkin kokeilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin monesti samaa, ja sitten päätin kokeilla, kannatti :D

   Poista
 2. Siitähän tuli mainio! Kiva kuulla, että sain toimia inspiksenä :D Mie suunnittelin kesällä aloittavani seuraavan rojektin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :D sä olit se viimeinen sysäys, aikani katselin muitten tekemiä ihanuuksia ja päätin että mä pystyn myös :D mä aloitin jo, en tosin osaa valmistumisaikataulusta sanoa, tässä tulee kuitenkin välissä kaikenlaisia ompelujuttuja,niin kuin aina ;)

   Poista