lauantai 29. marraskuuta 2014

3-VUOTISARVONTA

Mietin muutamia viikkoja,että mitä arpoisin 3-vuotiaan blogin kunniaksi. Päädyin siihen, että arvon tänä vuonna alla olevien pitkävartisten villasukkien tekoon tarvittavat työtunnit sekä langat lähialueiden kauppojen valikoimasta. Myös mahdollinen postitus kuuluu palkintoon :)

Ohje, jolla olen kuvan sukat tehnyt, on novitan 7 veljestä langalle (värin/kuosin saan tietenkin valita itse), joten jos haluaa varmistua, että sukista tulee oikean kokoiset, toivon että valitset samanlaisen langan. Mikäli et tykkää tuon mallisista sukista, saatan suostua keskustelemaan myös eri mallista :D .....ehkä :DArvontaan voi osallistua jättämällä kommentin yhteystietoineen, sähköposti, blogin sposti tms. Lisäksi toivoisin että vastaisit kahteen kysymykseen:


1. Mikä oli tänä vuonna tekemistäni käsitöistä sinun mielestäsi hienoin?

2. Minkälaisia päivityksia toivoisit näkeväsi? esim. valokuvia tai muuta tarinaa ompeluvaiheista, enemmän kuvia, mistä kankaat on ostettu, mikä meni pieleen tms.Arvontaan voi osallistua sekä lukijat, että liittymällä lukijaksi. Laitan sama kuvan vielä omille fb-sivuilleni ja siihen kommentoimalla  voi osallistua myös.

Ilmoitan voittajalle sekä täällä blogissa, että voittajalle henkilökohtaisesti mahdollisuuksien mukaan. Odotan kuukauden vastausta ja sitten arvon uuden voittajan.

Palkinnon valmistumisesta en voi luvata mitään aikataulua, muuta kuin että valmistuvat aikaan kohtuullisessa ajassa :D Lopputuloksesta en voi luvata virheetöntä ja kahta täydellisesti samanlaista villasukkaa käsityötä kun ovat,mutta lupaan yrittää parhaani.

Ihanaa joulunodotusta kaikille lukijoilleni, kiitos kuluneesta vuodesta <3

p.s jouduin laittamaan kommentointiin tuon teksivarmistuksen, koska mulle alkoi tulla useasti päivässä roskapostikommentti ilmoituksia, enkä jaksanut niitä poistella jatkuvasti, toivottavasti et jätä kokonaan kommentoimatta päivityksiäni, niitä on kiva lukea :)
6 kommenttia:

 1. http://eloisaaelamaa.blogspot.fi/2014/09/loppukesan-ja-alkusyksyn-ompeluksia.html ruskea vauvan jumpsuit on aivan ihana ja ehdottomasti hienoin.

  Päivitykset on ollut sulla tosi kivoja, joten en niihin toivoisi uudistuksia,

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään noista huppareista mitä olet tehnyt. Itse haaveilen että joku kaunis päivä minäkin osaisin tehdä sellaisia. Ja minusta olisi mukava nähdä kuvia ja mikä meni pieleen osoita. Itsellä kun menee niin moni asia aina pieleen niin olisi kiva kuulla että joskus jollain muullakin. Ja tietysti helppoja ja yksityiskohtaisempia ohjeita olisi myös kiva nähdä.

  VastaaPoista
 3. hienoin on joko se miehen huppari tai sitten se turkoosi pitsimekko itsellesi :) päivityksissä tykkään vaihe vaiheelta tehdyistä ohjekuvista. tämä siis ihan yleisesti blogeissa. jos nyt jotain peruspertsaa tekee niin sitten ei ehkä vaihekuvista saa mitään ihmeellistä irti. mutta jumpsuitit ja huppujen kiinnitykset on itselleni ainakin jo sen verran isoja taidonnäytteitä, että vaihekuvat auttaisivat hahmottamaan työvaiheita niin uskaltaisi ehkä joskus itsekin.

  VastaaPoista
 4. Miun suosiki on maatuskamekko tai sitten se Metsolan ruutujoustismekko ;) Blogeissa tykkään eniten katsoa kuvia - haen ideoita, näkee mitä muut on tehneet jostain kuosista. Välillä kyllä tulee haettu ompeluohjeita johonkin haastavampaan, mutta harvakseltaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat, kelpaisi miulle ♥ Miun suosikki on punainen apilatunikasi, se oli herkullinen! Tykkään päivityksistäsi näinkin, mutta ohjekuvat on varmasti aina plussaa :)

  VastaaPoista
 6. Miun suosikki on arvontavoittona saatu kännykkäpussi <3 Jokapäiväisessä käytössä ja on ihan mielettömän ihana!
  Ompeluohjeet ovat aina tervetulleita :)

  VastaaPoista